Glumica Ecija Ojdanić voli podijeliti svoje privatne i poslovne uspjehe sa svojim obožavateljima na Instagramu, a zasigurno su joj najdraži uspjesi njezine djece.

Sada se na društvenim mrežama pohvalila kako je njezin sin Jakov preko vikenda imao krizmu i pokazala kako su se proveli.

Ecija Ojdanić s obitelji.
Instagram 

'Jakovljeva krizma... Predivan dan ispunjen ljubavlju, blagoslovom i prilika da se družimo s najbližima i najdražima! I da Jakov pokaže kako je izabrao najbolju i najzgodniju kumu! Roditelji su se ludo zabavili, a ni mladima nije bilo loše', napisala je Ecija ispod galerije fotografija koju je objavila na svom Instagram profilu.

Lijepa glumica je otkrila i kako je njezin sin za kumu odabrao glumicu i njezinu dugogodišnju prijateljicu Barbaru Nolu.

Ecija Ojdanić, sin i Barbara Nola.
Instagram 

Ecija je za ovu prigodu obukla bijelu šljokičastu haljinu s detaljem cvijeta na struku, dok se njezina kolegica odlučila za prozirnu košulju sa srebrnim detaljima i midi rozu suknju.

Mnogi Ecijini pratitelji čestitali su Jakovu i poručili kako je izrastao u krasnog mladića. U komentarima joj se javila i Viktorija Rađa i primijetila da je Jakov sve sličnija glumici.

'Ma koliko je on isti ti', napisala je Viktorija uz mnogo srca. 'A ne vidim ti ja to. Ali, hvala u svakom slučaju', odgovorila joj je glumica.

Ecija Ojdanić i kolege.
Instagram 

Slavlje se kasnije održalo u njihovom stanu, a na zabavi su se pridružili i Ksenija Marinković, Matija Šakoronja i Frano Mašković.

Inače, glumica je 14-godišnjeg Jakova dobila u braku s redateljem Robertom Orhelom.

Ecijina iz prvog braka ima kći Cvitu koja će u svibnju napuniti 19 godina. Ponosna mama tom joj je prigodom prošle godine posvetila emotivnu objavu na društvenim mrežama i objavila njihovu zajedničku fotografiju.

'Prije točno 18 godina primila sam u naručje ovaj najsjajniji cvjetić... I evo, je punoljetne! Kakva bura emocija… neopisiva ljubav, sreća, zahvalnost, suze radosnice, ponos, slatko uzbuđenje pred svim što te čeka... Ti si ponos ne 2, već 3 obitelji! Volimo te, cvjetiću naš! Poleti raširenih krila s povoljnim vjetrom. Širi i dalje ljepotu, ljubav i dobrotu!', napisala je glumica u emotivnoj objavi.

Inače, glumica je nedavno u intervjuu za Story otkrila je li Cvita krenula njezinim stopama. 'Ne ide u dramsku, mislim da ne pokazuje aspiracije da se time bavi profesionalno', kazala je Ecija.

Ecija Ojdanić jedna je od najpoznatijih domaćih glumica
Bojan Zibar 

'Moja djeca su dobra, empatična, vesela, nježna djeca i trudim se da budu dobri, a da se opet nekako izbore za sebe. Da imaju suosjećanje prema ljudima koji su možda na neki način zakinuti i da uživaju u malim stvarima, da crpe svoju snagu iz samih sebe, a onda iz kruga svoje obitelji i prijatelja', rekla je glumica.

Više Ecijinih fotografija, pogledajte u galeriji:

Robert Gašpert Ecija Ojdanić