Bliži nam se 11. Story Hall od Fame, a mi smo se odlučili prisjetiti modnih izdanja poznatih jedne od najpoznatijih Hrvatica - Maje Šuput Tatarinov.

Maja je turbo uspješna na svim poljima, od pjevanja gdje do listopada nema slobodnog dana, preko televizije za koju snima hit show 'Supertalent', do poduzetništva za koje ima milijun ideja, a posljednja su lutkice.

Maja je bila naša redovita gošća na Story Hall of Fameu, samo nam se nažalost lani nije mogla pridružiti jer se snimanje 'Supertalenta' odužilo. Dok se veselimo ovogodišnjem druženju s njom, prisjetimo se se njenih najupečatljivijih lookova.

Kako je izgledala na našim partyjima i kako se mijenjala kroz godine pogledajte u galeriji:

Story arhiva Maja Šuput na Story Hall of Fameu

Story će ove godine u društvu brojnih zvijezda proslaviti 22 godine svog postojanja, a svojim će gostima dobrodošlicu poželjeti na najdužem i najglamuroznijem crvenom tepihu u regiji, kako i dolikuje slavlju u društvu ikona. Proslava će biti u znaku sjaja bisera koji bude skrivenu ljepotu, simboliziraju ženstvenost, snagu, gracioznost i eleganciju te ostavljaju neizbrisiv trag svojom posebnošću i jednostavnošću. Crvenim tepihom koji se nestrpljivo iščekuje, domaće i regionalne zvijezde ove će godine prošetati jedanaesti put!

L’Adria Story Hall of Fame 2024. zabljesnut će 4. lipnja u bisernom ruhu i postati iconic platforma – Story Hall of Pearls.

HoF-STD-special_mobile_1184x666.jpg
Story 

 L'Adria Story Hall of Fame podržavaju generalni partner L'Adria i partneri Prahir Fine Jewellery, Arena Centar, PPD Global – vodeća distribucija alkoholnih pića i illy kave, Festigia, Polleo Sport, Perfecta Dreams.

Ekskluzivno na svim platformama Storyja pratite kako teku zvjezdane pripreme za L'Adria Story Hall of Fame i rezervirajte svoje vrijeme za praćenje najiščekivanijeg društvenog estradno-medijskog događaja - 4. lipnja ove godine!