Victoria Beckham nedavno je proslavila svoj 50. rođendan sa suprugom Davidom Beckhamom i voljenima, a mnogi su očekivali da će princ Harry i Meghan Markle doći na zabavu. Ipak, Sussexovih nije bilo unatoč njihovoj povezanosti s Beckhamovima.

David i Harry zajedno su viđeni na raznim događajima tijekom godina, dok je Victoria bila velika podrška Meghan kada se preselila u Ujedinjeno Kraljevstvo, dajući joj savjete. Međutim, u posljednje vrijeme oko ova dva para kruže glasine o neprijateljskom telefonskom razgovoru koji implicira da je među njima zahladilo.

David Beckham i Victoria Beckham.jpg
JAMES GILLHAM / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / PROFIMEDIA 

Harry je navodno iz vedra neba nazvao svog prijatelja Davida optuživši Victoriju za odavanje priča o Meghan. Kako pišu britanski mediji, David je bio izuzetno uznemiren zbog optužbi.

'Meghan se bojala da Victoria stoji iza širenja tračeva. Ideja da bi Victoria Beckham osobno nazvala novinare da ih obavijesti je smiješna. Harry je vrlo zaštitnički nastrojen prema Meghan i odlučio je riješiti stvar izravno kontaktirajući svog dobrog prijatelja Davida. Odlučili su nastaviti dalje s prijateljstvom, ali to je sigurno stvari učinilo neudgodnima', rekao je tada izvor za The Sun.

Meghan Markle i princ Harry
Yaroslav Sabitov / PA Images / Profimedia 

Podsjetimo, Harry i Meghan pozvali su Beckhamove na svoje kraljevsko vjenčanje još 2018. godine, no Sussexovi nisu prisustvovali nedavnom vjenčanju Brooklyna Beckhama i Nicole Peltz.

Više fotografija pogledajte u galeriji:

Sanjin Strukic/PIXSELL David Beckham u Hrvatskoj je uživao na SUP-u s djecom; sinom Cruzom i kćeri Harper