'Mama i beba su super, supruga se oporavila, ide to odlično. Prošlo je 13 dana i super je sve, a malena se zove Mia', rekao je chef Mario Mandarić ekskluzivno za Story. Mario i njegova Matea tražili su za djevojčicu jednostavno, lijepo i internacionalno ime, da se može izgovoriti svugdje. Sve te značajke zadovoljilo je ime Mia.

Mario Mandarić
Instagram 

Baš kao i većina roditelja u prvim danima, ni Mario ni Matea nisu se nešto pretjerano naspavali.

'Grčevi su krenuli s tjedan dan, dajemo joj kapi pa to malo pomogne', ispričao nam je Mario, koji je hranio kćer dok smo vodili razgovor. Odlično se snalazi u ulozi oca i ništa mu nije problem. 

'Sve ide super. Mijenjam pelene od prvog dana, imam nećakinju koja ima 4 godine pa sam sve s njom prošao, nisu meni pelene problem. Budim se po noći i hranim Miju, mijenjam pelene... Što god treba. Porod je prošao odlično, porodila nas je super doktorica', kaže.

Mario Mandarić
Instagram 

Kad su stigli kući iz bolnice, bili su jako uzbuđeni. Stavili su bebu na kauč i gledali je. Trebalo im je neko vrijeme dok su shvatili da je stigla njihova kći, klupko sreće koje su čekali devet mjeseci

Papirologiju su u matičnom uredu obavili, a u prvim danima pomažu im bake - Mateina i Marijeva mama. 

'Bake nažalost nisu blizu, ali bila je dosad Mateina mama, ona je otišla i sad dolazi moja. Bit će nekih 10-ak dana pa da malo olakšaju. Nakupilo mi se dosta posla, svašta sam organizirao za odraditi u svibnju da kasnije mogu biti malo slobodniji. Sad nam dolaze one malo pomoći', priča nam suvlasnik restorana Noel.

undefined
Instagram 

Mario i Matea vjenčali su se 2022. u Las Vegasu, a prije nego što je on postao vlasnik jedinog zagrebačkog restorana s Michelinovom zvjezdicom, odlučili su ostati živjeti u Zagrebu. Sad im se sve posložilo. 

'Imam odličan tim u Noelu, mogu se potpuno osloniti na njih. Pogotovo Duje, moj sous chef, on je sa mnom od Engleske, od 2017. radimo skupa. Dobro je sve i sve funkcionira zaista lijepo', zaključio je simpatični kuhar. 

Instagram U svibnju 2024. postali su roditelji djevojčice kojoj su dali ime Mia.