Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

DONATORSKA VEČERA: Isprobajte spektakularni menu chefa Maria Mandarića za poznati restoran i pomozite djeci u Africi

Novi jelovnik restorana Chop Old House oduševljava, a posebno je intrigantan desert - slatka cvjetača s vanilijom

 Mario Mandarić Izvor: promo

Proslavljeni chef Mario Mandarić, kojeg je časopis Forbes uvrstio na europski popis 30 najutjecajnijih ljudi mlađih od 30 godina i vlasnik Michelinove zvjezdice, postao je glavni konzultant i kreator novog menu-a restorana Chop Old House u Velikoj Gorici. Nova lista vrhunskih jela bit će predstavljena u nedjelju, 28. svibnja, na donatorskoj večeri. Dio prihoda od večere (cijena po osobi je 60 € ili 75 € s uparenim vinima) bit će izdvojen za izgradnju bunara u Africi. Naime, to je svojevrsni nastavak 'misije' koju je chef Mario već pokrenuo – šokiran podatkom da je čak 2700 djece u Africi umrlo zbog nečiste vode, 2021. u Ugandi je financirao izgradnju bunara.

 Chop Old House menu Izvor: Chop Old House

Osim novog menu-a, na donatorskoj večeri bit će predstavljena i nova vinska karta. Sva jela bit će uparena s vrhunskim vinima, s naglaskom na vina iz zagrebačke županije, a 'skladatelj' te simfonije bit će Filip Pleteš, jedan od najuspješnijih hrvatskih barmena. Nakon welcome drinka, kada će biti poslužen Kota 325 Extra Brut, slijedi prava rapsodija okusa i aroma.

 Chop Old House menu Izvor: Chop Old House

Večera kreće hladnom juhom od cikle, jabuke, komarača i skute, potom će gosti uživati u carpaccio-u od brancina, portabello gljivama, goveđem jeziku s kvinojom i datuljama te, za kraj, u slatkoj cvjetači s vanilijom. Valenta Muškat, Literarii Chardonnay, Korak crni pinot, Petrač Karizma i Valenta Muškat vina su koja će u sljedovima savršeno zaokružiti ovu večer. Rezervacije na ovu donatorsku večeru primaju se na broj 01 4870 111 ili putem e-maila: [email protected]

 Chop Old House menu Izvor: Chop Old House

Inače, Chop Old House, smješten u povijesnoj zgradi u samom centru Velike Gorice, ima čak 150 sjedećih mjesta u predivnom ambijentu i kao takav idealan je za romantične izlaske, poslovne evente i obiteljska okupljanja.

*Sadržaj nastao u suradnji s restoranom Chop Old House.

Magazin

Royals

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image