Nikolina Pišek proteklih se dana uselila u vilu u kojoj je planirala živjeti sa suprugom Vidojem Ristoviće, no njihove snove prekinula je njegova prerana smrt. Zagrepčanka je prije nekoliko dana otkrila kako je vila trebala izgledati prije nego što su se dogodili svi užasi u njenom životu. A njena priča s Vidojem imala je filmski početak.

Ljubav poznate hrvatske voditeljice i povjesničara umjetnosti, koja je planula 2012. godine, mnoge je iznenadila.

Najprije se neko vrijeme nagađalo da je par u vezi, a konačna potvrda stigla je na proslavi jednog srpskog magazina. Nikolinu je na party dopratio Vidoje, a pred hotel u kojem se održavala zabava dovezao ih je njegov vozač. Ristović zbog osobnog razloga nije htio biti na proslavi, ali je došao ponovo kad je Nikolina krenula sa zabave, pisao je tada Kurir.

Nikolina i Vidoje Ristović zajedno su dobili kćer Unu Sofiju
Instagram 

'Njih dvoje su se jako zavoljeli. Oboje imaju ozbiljne poslovne obaveze, ali svaki slobodan trenutak koriste da budu zajedno. Obično odu na neko egzotično putovanje, daleko od svih. Sada su odlučili da više nema potrebe za skrivanjem iskrenih emocija', rekao je izvor blizak paru.

Njihovi prijatelji također su tvrdili da ni jedno ni drugo u prethodnih nekoliko godina nisu bili sretniji i da ih ne bi čudilo da veza preraste u brak. Voditeljica također nije krila koliko je zaljubljena.

'Sretna sam u ljubavi', potvrdila je tada Nikolina, a kasnije je njihova veza zaista završila brakom, koji je pak prekinula njegova iznenadna smrt koja je pokrenula bitku za nasljedstvo, u kojem ipak nije raskošan stan u kojem su živjeli u Beogradu.

Nikolina i Vidoje Ristović zajedno su dobili kćer Unu Sofiju
Instagram 

Vidoje je pažnju regionalne javnosti privukao vezom s tada i u Hrvatskoj jako popularnom srpskom glumicom Katarinom Radivojević. Šuškalo se da je povjesničar umjetnosti ostavio glumicu zbog voditeljice, a Katarina je sama pokušala ugasiti te glasine. Ona je u to vrijeme u Sjedinjenim Američkim Državama živjela svoj glumački san i gradila karijeru.

'Jednostavno, daljina je učinila svoje i, kako je vrijeme odmicalo, postajalo je sve teže, zbog obaveza koje smo oboje imali, ne samo u različitim državama, već i na različitim kontinentima, nalaziti vrijeme koje bismo kvalitetno provodili zajedno', rekla je.

Dodala je da se takve odluke ne donose u trenutku, pa ni odluka o njihovom prekidu nije došla iznenada. Pokušali su se boriti protiv daljine koja ih je razdvajala, a kada je postalo preteško, prekinuli su.

Nikolina Ristović na sprovodu Vidoja Ristovića.jpg
Nenad Kostić/Kurir 

'Teško je, u to sam se osobno uvjerila, i to ne samo jednom, ali i dalje vjerujem u ljubav na daljinu, zašto ne. U svom okruženju imam dosta prijatelja i poznanika čije veze na daljinu opstaju, a ima i onih koji su se vjenčali', pojasnila je.

Prije dvije godine na vezu Katarine i Vidoja podsjetio je njegov otac Viktor, poznatiji kao Miša Grof.On je tvrdio da su se Nikolina i Katarina družile i da glumica 'nije slutila da će joj prijateljica preoteti dečka'.

"Nikolina i Katarina Radivojević bile su jedne od najboljih prijateljica, a Vidoje je bio nešto manje od dvije godine s Katarinom u vezi. Nikolina je njega upoznala kao dečka svoje prijateljice i preotela joj ga, a bile su nerazdvojne. Joj, bože, pa što nije ostao s njom. I da, rasturi ona tu vezu i uda se za dečka svoje prijateljice... Katarinu sam dva puta sreo, bila je divna i veoma pristojna", rekao je Miša Grof za Kurir.

Katarina Radivojević
Kurir/Damir Dervišagić 

Zanimljivo, o Katarini se u javnim krugovima priča kao lijepoj i talentiranoj glumici, dok se o njenoj naravi često pisalo u negativnom kontekstu.

O njoj su se 2018. raspisali srpski mediji zbog informacije da je ošamarila producenticu serije 'Urgentni centar'. Tvrdili su da se glumica naljutila kada joj je rekla da pričeka nekoliko minuta, a ona je htjela da ju vozač odveze kući. Nakon incidenta je Katarina, prema pisanju srpskih medija, dobila otkaz. Katarina je poznata i kao bivša djevojka Igora Kojića, Severininog bivšeg supruga, a neko je vrijeme ljubovala s holivudskim glumcem Benicijom Del Torom.

'Moje pravilo glasi da svoju intimu čuvam za sebe, i to će zauvijek biti tako. U pitanju je velika ljubav s moje strane, ali ja u ljubavi uvijek dajem sve od sebe. Ono o čemu maštam i danas je da imam normalnu, zdravu, zaokruženu obitelj. Ne želim odnos s kompromisima. Znala sam što hoću u tom trenutku i htjela sam kompletnu priču, sve ili ništa. Kad sam shvatila da je to nemoguće, nastavila sam dalje', komentirala je njihovu dugogodišnju vezu i prekid za srpske medije.

Matea Smolčić Senčar, Profimedia Katarina Radivojević je skandalozna glumica