Agonija zbog zdravstvenog stanja Kate Middleton (42) traje predugo, slažu se i obožavatelji kraljevske obitelji, ali i stručnjaci koji su dobro upućeni u materiju. Mjesecima je izbjegavala izlazak u javnosti, pa je mnogima laknulo što je u zadnje vrijeme sve češće viđaju kako šeta po plaži s obitelji.Glasnogovornik Kensingtonske palače naglasio je kako njezin izlazak iz kuće ne treba shvatiti kao njezin povratak na posao.

kate middleton
Martin Evans / Alamy / Alamy / Profimedia 

Ipak je bila na velikoj operaciji, a i ide na preventivnu kemoterapiju. Kate se, doznaje se, još nije uključila u službene dužnosti i javna pojavljivanja, ali je dobrog zdravlja i od kuće prati sve što se događa. 

Otkako je 22. ožujka objavila da ima rak, briga o Kate je drastično porasla. Inače bi u palaču pristizalo tisuću pisama tjedno, a sada pristiže i desetak tisuća.

Kate Middleton,
Pool / Zuma Press / Profimedia 

Ispred Buckinghamske palače joj ostavljaju cvijeće i poruke podrške sa željama da brzo ozdravi. Takva je situacija, samo u puno većem obliku, bila i kada je poginula princeza Diana. Teoretičari zavjera govore kako će se i Kate dogoditi slična sudbina kao i majki njezina supruga. To misle jer ima mnogo nelogičnosti i propusta u službenim objavama i priopćenjima, što na službenim kanalima palače, što same princeze i princa od Walesa. 

Kate Middleton će umrijeti od raka?
Instagram 

Ovih je dana u javnost procurila vijest kako se Kate neće pojaviti u javnosti do kraja godine jer je njezin kalendar prazan. Osim toga, suradnici nisu obaviješteni niti o jednom događaju na kojem bi se Kate trebala pojaviti. Britanci su zabrinuti i to je, kažu, opravdano, jer informacije o zdravlju buduće kraljice stiže na kapaljku. Podsjetimo, čim je Kate otkrila da ide na operaciju abdomena, što je bilo prije vijesti da ima rak, rekla je kako neće govoriti detalje o svom zdravlju te da bi voljela da to ostane privatna stvar. 

Britanski mediji pišu kako su Kateini prijatelji izjavili da je razlog zbog kojeg je Kate odsutna iz javnog života vrlo jednostavan - izbjegavanje stresa, potreba za oporavkom i provođenje vremena sa suprugom i djecom

Profimedia Kako su se princ William i Kate Middleton mijenjali kroz godine