Već nekoliko godina šuška se kako kralj Charles (75) i princeza Diana imaju izvanbračnu kćer. Zove se Sarah Spencer i živi u Americi, a iako nije poznata medijima, posebice britanskim, u Americi su svojedobno objavili njezinu fotografiju, a sličnost s navodnim roditeljima je nevjerojatna. Baš kao i priča koja stoji iza svega toga. 

Princeza Diana je javno progovorila o aferi princa Charlesa i Camille Parker Bowles
Profimedia 

U britanskoj kraljevskoj obitelji uvijek je postojao interes za upoznavanjem 'sestre', a čak ju je i princ od Walesa William navodno htio upoznati. 

'Upoznavanje je dogovoreno, ali samo za suprugu princa Williama, Kate Middleton. Bila je vrlo impresionirana kada je vidjela sličnost između Sarah i princeze Diane', rekao je izvor svojedobno. 

Zašto je cijela priča bila pod velom tajne? Čini se kako nije bilo potrebe da Sarah s time izađe u javnost jer ništa ne bi promijenila. Ona je rođena 1981., prije Williama, a tada je na snazi bio zakon kako samo muški nasljednici mogu biti na tronu. Danas je situacija potpuno drukčija, pa bez obzira na spol, prvorođeno dijete ima prednost kod nasljeđivanja.

Nije dugo trebalo da se na društvenim mrežama počnu stvarati priče o tome kako je Palača upućena u sve i da namjerno ne žele priznati postojanje izvanbračne kćeri jer bi mogla zauzeti Williamovo mjesto. 

'Sve oni znaju, ali će maknuti princa s trona pa zato mudro šute', komentiraju. 

Sarah je navodno 'nastala' na nevjerojatan način. Kako kruži po društvenim mrežama, kraljica Elizabeta II. htjela se uvjeriti može li Diana roditi pa su isprobali 'in vitro' oplodnju kako bi vidjeli jesu li njezine jajne stanice oplođene. Doktor koji je bio upleten u cijelu proceduru ukrao je, tvrdi se, Dianine jajne stanice i Charlesovu spermu, piše Marca, i iskoristio to na jednoj surogat majci, navodno svojoj ženi. Ona je 1981. rodila djevojčicu Sarah.

Kada je princeza Diana poginula u prometnoj nesreći 1997., Sarah se bojala za svoj život i pobjegla u Ameriku.

Više fotografija posljednjih sati princeze Diane pogledajte u galeriji: 

http://www.scottbaker-inquests.gov.uk/copyright.ht/Shutterstock Editorial/Profimedia, Profimedia Nakon razvoda od Charlesa povezivalo je se s nekoliko muškaraca, a u trenutku smrti bila je s Dodijem Al-Fayedom