Svjetski mediji su se prije nekoliko godina raspisali o nevjerojatnoj priči vezanoj uz kraljevsku obitelj. Čini se kako kralj Charles III. i princeza Diana imaju izvanbračnu kćer. Njezino ime je Sarah i rođena je 1981., prije nego što je rođen princ William. Priču je objavio američki časopis Globe 2015. godine, a u kojoj se tvrdi da je Kate Middleton išla u Ameriku kako bi upoznala tu tajnu sestru svoga supruga.

Princeza Diana i kralj Charles imaju izvanbračnu kći
Prince Charles and Lady Diana Spencer on their engagement day at Buckingham Palace Prince Charles,Image: 229340538, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Reginald Davis / Shutterstock Editorial / Profimedia

Princeza Diana navodno je imala 19 godina i tek se trebala udati za Charlesa. Kraljica Elizabeta II. i ostali članovi kraljevske obitelji htjeli su znati je li Diana plodna i u mogućnosti donijeti potomstvo princu. Navodno su se odlučili za 'in vitro' oplodnju kako bi vidjeli jesu li njezine jajne stanice oplođene. Doktor koji je bio upleten u cijelu proceduru ukrao je Dianine jajne stanice i Charlesovu spermu, piše Marca.

Navodno je to iskoristio na jednoj surogat majci koja je 1981. rodila djevojčicu Sarah. Kada je princeza Diana poginula u prometnoj nesreći 1997., Sarah se bojala za svoj život i pobjegla u Ameriku.

Riječ je o popriličnoj ludoj priči koju su svi pratili. 'National Enquirer' je čak objavio priču kako im je Sarah rekla da princ Charles želi njezinu smrt, ali je članak brzo uklonjen. Časopis Globe je upotrijebio i sliku mlade žene koja jako nalikuje Diani, ali mnogi su mislili kako je priča izmišljena. 

Više fotografija posljednjih sati života princeze Diane pogledajte u galeriji: 

http://www.scottbaker-inquests.gov.uk/copyright.ht/Shutterstock Editorial/Profimedia, Profimedia Nakon razvoda od Charlesa povezivalo je se s nekoliko muškaraca, a u trenutku smrti bila je s Dodijem Al-Fayedom