Chef Stjepan Vukadin, poznat kao član žirija u showu 'MasterChef' prije nekoliko dana postao je otac po drugi put, a sada je na svom Instagram profilu podijelio nekoliko fotografija novorođene kćerkice te pokazao kako je dočekao suprugu Katarinu i malenu koje su došle iz rodilišta. Naime, Stjepan ih je dočekao s golemim buketom cvijeća i ružičastim balonima.

'Dobrodošla anđele naš mali. Dok te truju sile zla, Znaj da čuvat’ ću te ja i slični meni. Moja ljubav bit’ ćeš ti, naša ljubav bit’ ćeš ti. Samo kreni, rasti i cvitaj', napisao je.

Stjepan Vukadin
Instagram 

'Čestitke od srca divnoj obitelji i predivnoj curici', 'Dobro došla anđele', 'Slatkica. Nek je čuvaju anđeli dragi', 'Ljubavi slatke male', samo su neki od komentara oduševljenih obožavatelja.

Inače, Stjepan je u braku sa suprugom Katarinom od 2019., a prije tri godine dobili su sinčića Gabriela. Vukadin je početkom ove godine u razgovoru za Story progovorio o obiteljskom životu i otkrio da se maleni Gabrijel jako radovao dolasku sestrice.

'Gabriel je odmah prihvatio da mu stiže društvo i od početka mazi i ljubi mamin trbuh. U tome su nam puno pomogle i priče na tu temu, da ga pripremimo na to da će biti veliki braco. Nadam se da će tako i ostati i da neće biti previše ljubomoran', rekao je.

Katarina Vukadin i Stjepan Vukadin u Rimu
Instagram 

Osim pratitelja na društvenim mrežama, Stjepanu su na dolasku prinove čestitali i brojni prijatelji i kolege, a jedan od njih je i Damir Tomljanović. Imao je simpatičnu poruku za oca djevojčice.

'Brate, najsretniji zbog vas. Ne daj joj blizu tećica', poručio je Damir. Na fotografiji koju je objavio vidi se Stjepan ozarena lica kako u rukama drži tek rođenu djevojčicu. Tomljanović je iskoristio priliku i da se zeza pa je na slici označio i Melkiora Bašića i upitao se: 'Koga još čekamo?'. Melkior je kasnije podijelio fotografiju i čestitao Vukadinu na prinovi. 

Više fotografija Stjepana s obitelji pogledajte u galeriji:

Instagram U braku su od 2019. godine, a osim sina Gabriela, u 2024. dobili su i djevojčicu