'Hvala ti, dragi Bože', napisao je chef Stjepan Vukadin, poznat kao član žirija u showu 'MasterChef'. Objavio je fotografiju kćeri i otkrio da je obitelj dobila još jednog člana. Djevojčica je stigla danas u 16:55, a ime nisu otkrili. 

stipe vukadin 5-412024.jpg
Jadran Babić 

Sa suprugom Katarinom, s kojom je u braku od 2019., ima i trogodišnjeg sinčića Gabriela. Kako je za Story otkrio početkom godine, mališan je jako uzbuđen zbog dolaska sestrice.

Stjepan Vukadin
Instagram 

'Gabriel je odmah prihvatio da mu stiže društvo i od početka mazi i ljubi mamin trbuh. U tome su nam puno pomogle i priče na tu temu, da ga pripremimo na to da će biti veliki braco. Nadam se da će tako i ostati i da neće biti previše ljubomoran', uz smijeh nam je rekao Stjepan.

Suprugu je upoznao kad se ona zaposlila u računovodstvu tvrtke u kojoj je on bio šef kuhinje i to već na prvi radni dan.

Stjepan Vukadin i Katarina Vukadin na romantičnom putovanju
Instagram 

'Na njezin prvi radni dan šefica ju je provela kroz sve urede i prostorije da upozna sve. Tada sam je ugledao u kuhinji. Kao nešto sam radio, a zapravo nisam znao što. Valjda sam pokušao ostaviti što bolji dojam pa sam se i zaboravio rukovati i upoznati s njom. To se dogodilo tek kad sam joj počeo donositi otpremnice od nabave. Prije su to radili kolege, ali kako je došla Katarina... Eto, tako je sve krenulo', ispričao je Stjepan. 

Katarinu je, kaže, osvojio 'plavim očima i šarmom', a kasnije je to utvrdio kuhanjem. Za Story je otkrio da kod kuće kuhaču najčešće prepušta supruzi, a on sam kuha, našalio se, kad mu ona tako naredi.

Više fotografija Stjepana i obitelji pogledajte u galeriji: 

Instagram, Jadran Babić Stjepan Vukadin s obitelji