Tatjana Cameron Tajči sa svojim obožavateljima na društvenim mrežama nerijetko dijeli isječke iz privatnog života, a ovog puta pohvalila se svečanim obiteljskim događajem. Naime, njezini sinovi Dante prijavili su se za hrvatsko državljanstvo u Hrvatskoj bratskoj zajednici u Pittsburghu.

'Dio postupka podnošenja zahtjeva za hrvatsko državljanstvo je i navođenje zašto se podnositelj zahtjeva osjeća pripadnicima hrvatskog naroda. Čitajući izjave svojih sinova (i motivacijska pisma), osjećala sam se tako ponosnom kako smo ih moj pokojni suprug (koji nije Hrvat) i ja odgojili i što su im moja hrvatska zajednica, prijatelji i obitelj uzorirali - ljubav prema kulturi, glazbi, hrana, okupljanja, zajednica, lijepi (i tvrdi) dijalekti i jezik, ples i slavljenje života, poštovanje povijesti, inovativni i kreativni duh, ljubav prema obitelji, znatiželja i hrabrost da svijet učinimo boljim mjestom', napisala je pa dodala:

'Pripadanje nije nešto što možemo prisiliti ili očekivati ​​da se dogodi. Ali može se njegovati kroz neosuđivačku ljubav, prihvaćanje i onu dobrodošlicu raširenih ruku koja ne pita zašto nisi došao ranije, već snažno grli i kaže tako sam sretan što si ovdje. Njegujmo pripadnost jedni drugima. To je najbolji dar ikada!'.

Podsjećamo, Tajči je prije šest godina ostala bez supruga. Matthew Shane Cameron izgubio je bitku s opakom bolešću u 47. godini. Liječnici su mu dijagnosticirali rak pluća, a Matthew se borio mjesecima. Bili su u braku 17 godina, te zajedno imaju trojicu sinova: Dantea, Amadeusa i Blaisea.

Tatjana Cameron Tajči i Matthew Cameron
Instagram 

Tajči nikada nije skrivala koliko je ponosna na svoje sinove, a na društvenim mrežama nerijetko govori o majčinstvu. Tako je nedavno podijelila fotografiju u društvu najmlađeg sina Blaisea i otvorila dušu o važnosti zdravog odnosa s djecom.

'Iznenadit će vas i pokazati vam koliko vas vole – na svoj način (ne onako kako biste očekivali). A ponekad to znači pronaći način da dođete do mjesta gdje oni jesu, da se nađete s njima točno na mjestu koje vam kažu da budete i vjerujete. Ako uvijek činimo svoje i tražimo od njih da pokažu svoju ljubav na načine koje mi zamislimo, najvjerojatnije će pogriješiti i osjećati se kao da su nas razočarali', napisala je.

 Više fotografija poznate pjevačice pogledajte u galeriji:

Instagram, eli greis, privatni album Tatjana Cameron Tajči podijelila neviđene fotografije za rođendan sina Dantea.