Prije nego što je krajem ožujka princeza od Walesa, Kate Middleton (42), otkrila da ima rak, krenule su razne špekulacije o tome što se događa u braku između nje i princa Williama. Kate dotada u javnosti nije viđena tri mjeseca, a na društvenim mrežama razvile su se razne teorije.

Kate Middleton
Pool / Zuma Press / Profimedia 

Govorilo se da William ima ljubavnicu, Sarah Rose Hanbury, s kojom se često druži jer je iz kraljevskih krugova te da je Kate to saznala i zbog toga ne izlazi iz kuće. Iako je Sarah to opovrgnula, Kate je shvatila da javnost neće prestati postavljati pitanja o njoj pa je snimila video u kojem je priznala da ima rak i da ide na preventivne kemoterapije

Iz Buckinghamske palače se nisu oglašavali o navodnoj rastavi Kate i Williama, a na društvenim mrežama kruži teorija kako čak i ako je istina da su im odnosi narušeni, nema šanse da će se razvesti. 

Kate Middleton
Splash News / Splash / Profimedia 

'U najgorem slučaju, živjet će odvojeno, svatko u 'svojoj' kući. Neko vrijeme dok stvari ne postanu bolje. Puno je toga na kocki da bi samo tako odustali od svega', složni su pratitelji. 

Kate i William su krajem travnja proslavili 13. godišnjicu braka, tijekom kojeg su dobili troje djece - sinove Georgea (10) i Louisa (6) te kćer Charlotte (9). Princeza je zbog raka potpuno prestala obavljati kraljevske dužnosti, a njezin dio posla preuzeo je na sebe William. 

Profimedia Kako su se princ William i Kate Middleton mijenjali kroz godine