Kad je Kate Middleton objavila da ima rak, zabrinulo je to brojne obožavatelje britanske kraljevske obitelji. Kako smo dugo čekali da saznamo što se događa s princezom od Walesa, Kate se oglasila tek nakon što su se počele razvijati teorije zavjere.

Međutim, nakon što je objavila potresan video u kojem govori o svom stanju, princeza se vratila u intimu i u javnosti je ne možemo vidjeti, a njeni su podanici zabrinuti za njeno zdravlje i žele znati kad će je ponovo imati prilike vidjeti.

Izvori bliski kraljevskoj obitelji tvrde da se povratak Kate Middleton u javnost odgađa 'kako bi se izbjegao stres' koji bi mogao utjecati na njezino narušeno zdravlje.

Kate Middleton
Pool / Zuma Press / Profimedia 

'Veliki broj suradnika mora znati točan raspored događanja nekoliko mjeseci unaprijed. Kalendar Kate Middleton, rečeno mi je, prazan je do kraja godine. Ništa nije planirano. Kako stvari stoje, ne treba očekivati da će se pojaviti u javnosti do kraja ove godine', rekao je insajder iz Kensingtonske palače za portal Daily Beast.

Jedna od stvari koja je princezi od Walesa bila najteža je činjenica da je svojoj djeci morala reći da boluje od ove teške bolesti, a mnogi se pitaju i kako oni to podnose.

Princ William i princ George
John Walton / PA Images / Profimedia 

Da se princ William, koji se i sam našao u nezavidnoj situaciju u kojoj su mu teško bolesni i supruga i otac, trudi da svojoj djeci priušti što normalnije funkcioniranje pokazalo se ovih dana kad je s 10-godišnjim princem Georgeom snimljen na nogometnoj utakmici na stadionu Wembley.

Princ George, princ William i Jack Graelish
Paul Marriott / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Otac i sin utakmicu su pratili u odijelima s kravatama iz kraljevske lože u Wembleyju. Dječak je čak dobio priliku upoznati nogometaša Jacka Grealisha s kojim se rukovao nakon utakmice što ga je vidno oraspoložilo i nakon čega nije skidao osmijeh s lica.