Ovan

Posao: U novi radni tjedan većina Ovnova kreće punom parom, spremni bez većih poteškoća dočekati sve izazove.
Ljubav: U dobroj ste ljubavnoj formi, samo trebate uskladiti sve s današnjim gustim poslovnim rasporedom.
Zdravlje: Poradite na jačanju imuniteta.

Bik

Posao: Većini Bikova predstoji solidan početak radnog tjedna. Trebate sve držati pod kontrolom, a probleme rješavati korak po korak.
Ljubav: Na emotivnom i romantičnom planu očekujete da i drugi otvore svoje karte kao i vi te se počinjete baviti ozbiljnijim planovima za budućnost.
Zdravlje: Sasvim solidno.

Blizanci

Posao: Blizancima ovaj dan obećava solidan početak, ali obratite pozornost na moguće komplikacije jer puno toga ipak ne ovisi o vama. Obuzdajte svoje nestrpljenje.
Ljubav: Ne preporučuje se prenošenje napetosti i nervoze na ljubavnu sferu, jer možete dodatno zakomplicirati stvari i pojačati napetosti.
Zdravlje: Pojačana nervoza.

Horoskop
Shutterstock 

Rak

Posao: Pred Rakovima je jako dobar početak radnog tjedna. Od vas se očekuje marljivost i odgovornost, a moguće su i pohvale nadređenih.
Ljubav: Iskoristite ovo dobro razdoblje za planiranje zajedničkih ciljeva, usmjerite svu energiju na svoju vezu i posvetite se u potpunosti voljenoj osobi.
Zdravlje: Vrlo dobro, piše Astroputnik

Lav

Posao: Ovaj ponedjeljak bi mogao biti najava razdoblja za Lavove u kojem ćete imati priliku sklopiti neke nove dogovore i suradnje. Iskoristite priliku da afirmirate sebe i svoje stavove.
Ljubav: Bez većih promjena na emotivnoj razini u odnosu na prethodni dan, sve bi trebalo biti pod kontrolom.
Zdravlje: Vrlo dobro.

Djevica

Posao: Pred Djevicama je novi poslovni ciklus pa je za očekivati ​​da će od samog početka pokazati pojačanu predanost i energično krenuti u susret novim profesionalnim izazovima.
Ljubav: Pojava osobe iz vaše ljubavne prošlosti mogla bi vas zaintrigirati. Neka vas ponesu emocije.
Zdravlje: Kronične bolesti.

Horoskop
Shutterstock 

Vaga

Posao: Ako se dobro organizirate, imate sve šanse već na početku ovog tjedna sklopiti jako dobar poslovni dogovor. 
Ljubav: Dobar dan za više novih ljubavnih kontakata, na vama je da ne odvagujete previše, već da budete odlučniji.
Zdravlje: Vrlo dobro.

Škorpion

Posao: Puno je obaveza raznih vrsta pred korporacijama, pa će se trebati što bolje organizirati i dati puni gas kako bi sve stiglo na vrijeme do kraja.
Ljubav: Obratite pažnju na potencijalne ljubavne signale koji vam mogu doći iz poslovnog okruženja, nekoga s kim već duže vrijeme radite.
Zdravlje: Pažljivo rukujte oštrim predmetima.

Strijelac

Posao: Učinkovitost i brzina trebali bi biti obilježja prvog radnog dana za većinu Strijelaca. Moguće je postizanje nekih novih dogovora ili vidova suradnje.
Ljubav: Ako još uvijek čekate pravu priliku, evo dana kada bi se na vidiku mogla pojaviti vrlo zanimljiva osoba.
Zdravlje: Prijala bi vam fizička aktivnost.

Horoskop
Shutterstock 

Jarac

Posao: Komunikacija i dogovori sa suradnicima danas su jako naglašeni, a postoji mogućnost da ćete dobiti novu poslovnu ponudu koja bi vam u narednom periodu mogla donijeti određene financijske koristi.
Ljubav: Na vašem ljubavnom putu nema prepreka. Uz malo više angažmana mogli biste zablistati u nekoj od konkretnih akcija.
Zdravlje: Odlično.

Vodenjak

Posao: Vodenjacima danas predstoji mnogo komunikacije i raznih dogovora i pregovora. Pazite kome povjeravate važne informacije, nisu svi baš prijateljski raspoloženi prema vama.
Ljubav: Na vašem ljubavnom horizontu nema prepreka, stoga budite aktivni i uživajte.
Zdravlje: Vrlo dobro.

Riba

Posao: Većina Riba danas bi se trebala osloniti na pomoć i podršku osoba od povjerenja kada su u pitanju novi poslovi ili komunikacija s novim kolegama.
Ljubav: Mali znaci pažnje uvijek puno govore o tome koliko nam je do nekoga stalo. Zato obradujte dragu osobu poklonom.
Zdravlje: Vodite računa o redovnoj i pravilnoj prehrani.