Na 77. filmskom festivalu u Cannesu okupile su se brojne zvijezde. Veliko finale manifestacije je iza nas, a osim o filmovima i dobitnicima, puno se govorilo o glamuroznim kreacijama koje smo ovih dana imali prilike vidjeti na crvenom tepihu.

Dosada su se istaknule brojne dame na crvenom tepihu poput Demi Moore koja i u sedmom desetljeću izgleda besprijekorno. Jednako senzualno izgledala je i Eva Longoria, koja je za jedan party izabrala jedan od svojih najhrabrijih outfita do sada.

eva longoria
Jean Charles / KCS Presse / Profimedia 

Riječ je o 'goloj' haljini, omiljenom trendu među holivudskim zvijezdama posljednjih godina. Naime, nosila je model koji je u potpunosti prekriven prozirnom tkaninom, a donji dio mu se nastavlja u lepršavi, kratak šlep. Cirkoni u obliku listića strateški pokrivaju pojedine dijelove tijela.

Osim brojnih 'aktualnih' izdanja na crvenom tepihu, prisjetili smo se i jednog iz sada već davne 2005. godine, kojeg je nosila upravo Eva Longoria. Uska zlatna haljina zasjenila je sve prisutne, a zanimljivo je da je riječ o najjeftinijoj kreaciji ikada viđenoj na ovom glamuroznom filmskom događanju.

Eva Longoria na Filmskom festivalu u Cannesu 2005. godine
face to face / Face to Face / Profimedia 

Naime, glumica je spomenutu haljinu kupila u lokalnom butiku za svega 40-ak eura. Na crvenom tepihu tom prilikom je izjavila da nije važna haljina, već žena koja ju nosi, zbog čega je naišla na podršku i oduševljenje brojnih obožavatelja.

Više fotografija Eve pogledajte u galeriji:

Jean Charles / KCS Presse / Profimedia, Sam Delpech / Bestimage / Profimedia Eva Longoria u Cannesu