Torbice dizajnerice Martine Ivoš mogu se opisati u tri riječi – ručni rad, vrhunski materijali i ekološka održivost. Svoju ljubav prema modnim dodacima pretočila je 2015. u poznati domaći brend MIART posvećen snažnim ženama koje znaju što žele. 

Širok spektar unikatnih torbi predstavit će 8. lipnja na jedinstvenom modnom događanju Story Boutique u centru Zagreba, u Masarykovoj ulici, i to po posebnim cijenama!

Miart
promo 

Uz torbice, na Martininom štandu moći ćete pronaći i elegantne modne dodatke kao što su remeni i nakit od kože, koji su savršeni za upotpunjavanje svakog stila. Svaki komad je osmišljen da bude funkcionalan, izdržljiv i stilski idealan za modernu ženu.

Sve torbice izrađene su od prirodne ili eko kože, a iza svakog komada stoji jasna poruka o važnosti održive mode. Upravo zato, nema hiperprodukcije i stvaranja zaliha robe koje će na kraju sezone biti odbačene.

miart .jpg
promo 

Naše torbe i dodaci su napravljeni s fokusom na minimalizaciju otpada. Želimo prenijeti poruku da je moguće spojiti stil i održivu modu, te da svaki kupac može doprinjeti očuvanju planete svojim izborima’, govori nam Martina.

Story Boutique ovoj dizajnerici predstavlja idealnu priliku za širenje svijesti o važnosti održive mode, ali i dati doznanja da se stil i održiva moda mogu savršeno spojiti.

'Mnogi ljudi se osjećaju ugodnije kada mogu direktno razgovarati sa dizajnerima u opuštenijem okruženju nego što je to slučaj u formalnijim showroomovima. Ovi eventi omogućavaju neposredniju komunikaciju i bolju interakciju, što može smanjiti suzdržanost i omogućiti kupcima da bolje razumiju proces dizajniranja i vrijednosti koje stoje iza svakog komada', priznaje nam.

Miart
promo 

Pridružite nam se na cjelodnevnom modnom druženju i upoznajte svoje omiljene dizajnere, a kući odnesite probrane dizajnerske komade s hrvatskim potpisom i uljepšajte ljeto chic komadima!

Odjevni artikli, nakit i asesoar domaćih dizajnera po promotivnim cijenama mogu se isprobati i kupiti na licu mjesta i to s posebnim popustom, a uz Visa karticu možete ostvariti dodatni popust od 20 posto!

Story Boutique
Story 

 'Želimo podržati domaće dizajnere i hrvatsku modnu industriju kroz platformu Story Boutique s predznakom 100% hrvatski dizajn, te zajedno ukazati kako su održivi pristup modi, tzv. slow fashion, i odjevni artikli s hrvatskim potpisom nešto o čemu trebamo razmišljati i ‘prakticirati’ već danas', poručuju iz magazina Story.