Kolinda Grabar-Kitarović u nedjelju se pojavila na utakmici između Dinama i Rudeša na zagrebačkom stadionu Maksimir. Bivša predsjednica bila je sjajno raspoložena, sudeći prema svim fotografijama koje su osvanule tog dana.

Poznato je koliko Kolinda voli nogomet, a svi se još uvijek sjećaju kako je pobrila naše igrače na finalu Svjetskoga prvenstva u Rusiji. Tijekom jučerašnje utakmice cijelo je vrijeme mahala zastavom Dinamo Kijeva i zdušno navijala.

Kolinda
Marko Luknić/Pixell 

Društvo joj je pravio Zvonimir Sunara Suki, koji je radio na HRT-u kao organizator u sportskoj redakciji, a mediji su pisali da je blizak HDZ-u i Zdravku Mamiću. Kolinda je bila odjevena u tamno plavo odijelo sa sitnim prugicama, a ispod je nosila prsluk i svijetlo plavu košulju. Kosu je podigla u punđu, što je sada već njezina prepoznatljiva frizura.

Bivša predsjednica nerijetko izazove pažnju svojim odjevnim kombinacijama. Tako se nedavno pojavila na konstituirajućoj sjednici Hrvatskog sabora u 11. sazivu, a za tu prigodu odjenula je elegantnu zelenu haljinu s remenom u struku.

Kolinda i Kate
Robert Anic/PIXSELL, Doug Peters/PRESS ASSOCIATIO 

Zanimljivo je da je istu haljinu jednom prilikom odjenula i princeza Kate Middleton. Riječ je elegantnoj smaragdno zelenoj haljini s potpisom kanadske dizajnerice Edeline Lee, a cijena joj stoji oko tisuću eura.

Više fotografija Kolinde na utakmici Dinamo-Rudeš pogledajte u galeriji:

Marko Lukunic/PIXSELL, Marko Lukunić/PIXELL Kolinda na utakmici Dinamo-Rudeš