'Nikad prežaljena, kraljica naših srca. Sve nas je osvojila jednostavnošću', pišu na društvenim mrežama o pokojnoj princezi Diani. Lady Di tragično je nastradala u prometnoj nesreći 31. kolovoza 1997., a u siječnju 1996. napisala je pismo svom prijatelju. Sada će to pismo biti dio velike aukcije britanske kuće Ewbank.

Princeza Diana i princ Charles zajedno su dobili dva sina
Profimedia 

Gotovo 3000 eura bi kolekcionari mogli platiti pismo princeze Diane, koje nije najskuplji dio izložbe, ali je vrlo posebno upravo zbog toga što ga je napisala mjesec dana nakon što je potvrdila da se razvodi od tadašnjeg britanskog princa Charlesa

Na papiru je logo Kensingtonske palače, a u pismu je Diana prijatelju zahvalila na ručku i pohvalila ga što joj je dao dobre savjete. 

Ljubavnica kralja Charlesa III. Dale Tryon
KPA / UNITED ARCHIVES / PROFIMEDIA 

'Veliko je zanimanje za sve što je povezano s Dianom, što je očekivano. Pismo je napisala bliskom prijatelju. ono što mi je stvarno zanimljivo jest da u njemu možete vidjeti i blagu ljutnju, što je i razumljivo. Ali pismo sadrži i iskrenu, toplu želju prijatelju', rekao je Andrew Ewbank, suvlasnik i procjenitelj aukcijske kuće Ewbank za RTL.

Krajem svibnja očekuje se rekordna prodaja privatnih stvari poput memorabilija iz prvog filma o Jamesu Bondu, portret Johna Lennona i slično.  

Kako su izgledali zadnji sati princeze Diane pogledajte u galeriji: 

http://www.scottbaker-inquests.gov.uk/copyright.ht/Shutterstock Editorial/Profimedia, Profimedia Nakon razvoda od Charlesa povezivalo je se s nekoliko muškaraca, a u trenutku smrti bila je s Dodijem Al-Fayedom