Pjevačica Maja Šuput nedavno je gostovala u videoserijalu 'Dreskod' s Markom Grubnićem gdje je govorila o svom stilu, ali i nekim ozbiljnijim temama. Naime, Marko ju je pitao 'postoji li neki trenutak u njezinom životu koji ju je trajno promijenio?', a Maja je odgovorila sljedeće:

'Tatina bolest. To je bio trenutak kada više nisi dijete nego si osoba, koja se mora brinuti za obitelj. Trajno i godinama sam se bojala toga, ali morala sam ići dalje, nisam imala izbora. Neke stvari u životu nisu prirodne poput toga. Nije prirodno da ostaneš već u dvadesetima bez roditelja, isto kao što nije prirodno da roditelj izgubi dijete.

Nakon toga više ne možeš biti normalan. Nije da sam sad baš išla kod psihijatra, ali postoje ljudi koji se iz nekih stvari ne mogu izvući nego to doživotno djeluje na njih. Kad god vidim da je netko negdje imao moždani udar, momentalno mi nije dobro i počnem se tresti', ispričala je Maja.

Podsjetimo, Boris Šuput preminuo je 2018. godine. Maja se od njega tad oprostila i na Instagramu.

'On je obožavao svoj posao i svoj način života koji je bio akcija non-stop. Bio je muškarac koji je svaki dan u košulji, sakou, s čistom kosom, parfem koji se osjećao još cijeli dan u ulazu kad bi on prošao... Bio je zafrkant i šarmer. Bio je najponosniji (kao i svaki otac valjda) tata na svijetu, a dan kad sam mu rekla da ću početi pjevati mu je bio najsretniji dan u životu.

Sve što se u mojoj karijeri događalo nakon njegove bolesti pratio je s najvećim veseljem. Zvao me 5 puta na dan da pita gdje pjevam u petak, gdje u subotu, a onda u nedjelju sto pitanja kako je bilo, koliko je ljudi. I taj ponos je bio nevjerojatan. Posljednje 3 godine više me nije mogao ni zvati ni pričati. I ne bih o tom zlu koje ga je snašlo jer je bolno', dio je njezine tadašnje objave.

Više fotografija Majinog oca pogledajte u galeriji:

Instagram Boris Šuput