Iako joj je potrebno još vremena da se oporavi nakon što joj je dijagnosticiran rak, Kate Middleton u posljednje se vrijeme sve češće druži i izlazi.

Princeza od Walesa posljednjih je tjedana češće bila sa svojom obitelji izvan kuće, piše Daily Mail. Djelatnici palače kažu da su bili preplavljeni 'desetcima tisuća' pisama u kojima ljudi princezi žele ozdravljenje nakon što joj je dijagnosticiran rak. U normalnom tjednu na adresu palače stigne maksimalno tisući pisama, no otkako javnost zna za stanje princeze, njihov broj se udeseterostručio.

kate middleton
Kensington Palace / Ferrari / Profimedia 

Iako su pojavljivanje Kate Middleton s obitelji u javnosti mnogi shvatili kao pozitivan znak, iz Kensingtonske palače istaknuli su kako joj još treba vremena i prostora za oporavak.

Podsjetimo, u ožujku je Middleton objavila emotivnu videoporuku u kojoj je otkrila da joj je dijagnosticiran rak te je započela preventivnu kemoterapiju.

Glasnogovornik Kensingtonske palače također je naglasio da njezino pojavljivanje vani ne treba shvatiti kao njezin povratak na posao nakon velike operacije. Kako se doznaje, Kate se još nije uključila u svoje službene dužnosti i javna pojavljivanja, no dobro je upućena u sve i od kuće prati sva izvješća.

Instagram Kate Middleton prije operacije