Danima se piše o estradnom ratu Severine i Jelena Karleuše. Naime, Karleuša je našu pjevačicu prozvala zbog njezine izjave oko genocida u Srebrenici i na kolegičin račun uputila more kritika. Potom je Severina Karleuši proslijedila poruke koje je dobila od njenog još uvijek aktualnog supruga Duška Tošića, koji se pak sad brani da su ga prijatelji nagovorili da se javi hrvatskoj pjevačici.

No nije uvijek vladao rat među pjevačicama. Zanimljivo je kako je Karleuša u više navrata tijekom godina govorila da cijeni Severinu kao umjetnicu, te koliko joj se sviđa njezin modni izričaj.

'Fantastična je. Severina roka ozbiljne dizajnerske komade, zna to dobro da uklopi', rekla je za Exkluziv 2015. godine, a ranije je i komentirala njezin spot za pjesmu 'More tuge'.

'Severina u spotu pun pogodak. Dovela je liniju do savršenstva, nikad mršavija u životu nije bila. Kako su odlazili kilogrami, odlazili su i njezine godine', rekla je za Exkluziv 2014. godine.

2013. godine prisustvovala je Severininom koncertu u sklopu turneje 'Dobrodošao u klub'. 'Došla sam da je podržim i da se inspiriram', kratko je rekla Jelena ekipi srpskog Exkluziva o razlozima svog dolaska na kolegičin koncert.

Jednom prilikom je gostovala na televiziji B 92 gdje ju je voditeljica usred razgovora pohvalila zbog toga što je uvijek govorila sve pozitivno o Severini dok se druge kolegice vole 'sprdati s njom'. Njezin odgovor na to bio je sljedeći:

'Znaš zašto je to tako? Jako je lako spočitavati lijepoj ženi da nije talentirana. Lako joj je spočitavati intelekt, ljepotu, talent i želju za uspjehom. Sve se to vrlo lako kod nas pljuje, pogotovo kada su žene u pitanju. Reci mi jednu kolegicu koja izgleda približno dobro kao Severina i onda ćemo otprilike znati objašnjenje? Severina ne daje tri novčića na sve to što se događa nego ide iznad toga, a svi ti koji imaju nešto 'pametno' za reći, dobivaju sve više i više bora. Sve više i više se debljaju, sve više im se frajeri pale na uspješne žene kao što je Severina naprimjer', rekla je Karleuša 2012. godine.

U galeriji pogledajte poruke koje je Duško Tošić slao Severini:

Instagram screenshot Jelena Karleuša i Severina Vučković