Nicole Artukovich, Amerikanka hrvatskih korijena, za tri dana se udaje za sina mega popularnog rock pjevača Roda Stewarta, Liama. U četvrtak, 30. svibnja, par će prvo dočekati svoje goste u hotelu Excelsior, a već sada objavljuju fotografije iz Dubrovnika, gdje uživaju posljednjih nekoliko dana.

U večernjim satima, Nicole i Liampriredit će zabavu dobrodošlice u Vrtu plami, prekrasnoj terasi luksuznog hotela, s pogledom na grad. Na ovoj lokaciji česte su ljetne zabave i vjenčanja, a upravo tamo su i Adriana Đurđević i Duje Ćaleta-Car proslavili svoju ljubav.

Zatim će u petak, 31. svibnja, svoje zavjete izreći pred Bogom u raskošnoj baroknoj crkvi na Jezuitima. Nakon crkvenog obreda, mladenci i uzvanici popet će se na tvrđavu Lovrjenac gdje je do dva sata u noći planirana zabava, kako doznaje Dubrovački vjesnik.

Inače, Nicole je svog svekra u nekoliko navrata dovela u Hrvatsku. Tako su u ljeto 2020. godije obišli Dubrovnik, Hvar, slapove Krke i Split.

Nicole na Instagramu ima mnogo fotografija Hrvatske, a jednom je otkrila da je ljeta provodila u Moluntu na jugu Hrvatske, kod bake i djeda. Otkrila je i da se Liamu sviđa Hrvatska.

'Bog i Hrvati', pisalo je u njenom opisu na Instagramu dok nije postala majka.

'Moj didi pobjegao je od komunističkog režima 1953. na ovom brodu s babom i dvojicom najboljih prijatelja. Tražio je Talijane da brod vrate u njegovo selo, kako bi njegova obitelj mogla i dalje ribariti. Naši rođaci još ga uvijek koriste',  ispričala je na Instagramu ranije.

Podsjetimo, Liam je rođen u Rodovom drugom braku, s novozelandskim modelom Rachel Hunter.

Više fotografija Nicole i Liama pogledajte u galeriji:

Instagram Nicole Artukovich i Liam Stewart