Legendarni glazbenik Rod Stewart u nedjelju je održao spektakularni koncert u Ljubljani, a među njegovim obožavateljima u publici našla se i pjevačica Jelena Rozga.

Jelena je na svom Instagram profilu podijelila nekoliko snimki s koncerta, ali i fotografiju na kojoj pozira sa slavnim glazbenikom. Pjevačica nije mogla skinuti osmijeh s lica, a uz fotografiju je dodala i bijelo srce.

Jelena Rozga
Instagram 

Inače, Stewartov sin Liam i njegova zaručnica Nicole Artukovich vjenčat će se u Dubrovniku za manje od dva tjedna. Sudbonosno 'da' izgovorit će u Crkvi svetog Ignacija kod Jezuita, piše Dubrovački vjesnik.

Podsjećamo, Rozga je jednom prilikom u iskrenom razgovoru za emisiju 'Studio 45' progovorila o svojim 'nesavršenostima', kao i stvarima koje je nerijetko pogađaju.

'Ja uopće nemam dobre noge, ali baš me briga. Imam malo krive noge, ali to je slatko. Ja se pogledam u ogledalo, ja to zanemarim, i kažem 'baš mi je super'. Bude svakakvih komentara, joj vidi je, ima rupu između nogu, ali ja se stvarno ne obazirem na to zato što se ja super osjećam u svojoj koži. Gdje bi bila da se obazirem na sve to', započela je Jelena i nastavila:

'Zna se dogoditi da me je strah probuditi se jer ne znam što će me sve dočekati na portalima i šta ću pročitati o sebi. Čitam ja to sve i naravno da se sekiram, to je normalno. Međutim ja se želim izdignuti iznad tih provokacija i zanemariti to sve koliko god mogu.'

Više Jeleninih fotografija pogledajte u galeriji:

Instagram Jelena Rozga jedna je od najbolje odjevenih poznatih Hrvatica