Iako su je spajali s brojnim muškarcima, Jelena Rozga o ljubavnom životu rijetko je govorila u javnosti, baš kao i o obitelji i roditeljima.

Međutim, splitska pjevačica ipak nikad nije skrivala da su joj oni vjetar u leđa cijeli život te da upravo njima duguje to što nikada, unatoč slavi, nije 'digla nos'.

Jelena Rozga
Robert Gašpert 

'To sve ide iz kuće, ja imam prekrasne roditelje koji su me uvijek učili da ostanem fina, da nikada ne dižem nos visoko. Na kraju, imam predivan posao, sretna sam što radim to što volim. Imala sam sreću što sam kao dijete došla u Magazin. Ostalo nije sreća već puno rada, discipline i truda koje sam uložila u posljednjih dvadeset godina karijere', rekla je Rozga.

Pjevačica je 2022. godine prvi put pokazala kako izgledaju njeni roditelji, objavivši njihovu zajedničku fotografiju povodom promocije novog akustičnog albuma 'Minut srca mog'.

Jelena Rozga s roditeljima
John Pavlish 

Ante i Marija Rozga se nikad ne pojavljuju u javnosti, no ovoga puta su došli podržati kćer te nisu skrivali sreću i ponos.

Pitali smo je jesu li ponosni na svoju kćer te kakva je Jelena. 'Odlična, lipa, šesna, dobra, zgodna. Ponosni smo na nju', kratko je rekla mama Marija za Story.hr.

Jelena Rozga u zagrljaju s mamom
John Pavlish 

Inače, Jelena ima i sestru Juliju Rozgu Ćuk koja za razliku od nje izbjegava svjetla reflektora.

'Moja sis, ja je zovem sis, ona potpuno drugi život vodi. Julija je majka, predivna mama i Julija je oduvijek bila tip koji se dizao u osam ujutro. Ja sam velika spavalica, a ona je potpuno drugi tip. Ona se odlučila za mirniji način života', izjavila je za RTL svojedobno.

Julija Rozga Ćuk i Mirela Kokan
John Pavlish 

Podsjetimo, Jelena je nedavno predstavlja spot za dugoočekivanu pjesma 'Od čega sam ja'. Pjesma je nastala kao plod umjetničke sinergije između plavokose pjevačice i Ivana Huljića.

Jelena i Ivan prijašnjih su godina punili medijske stupce natpisima o vezi, a njihovo poznanstvo seže još od 1996. godine, kada je ona bila pjevačica Magazina.

Jelena Rozga i Ivan Huljić navodno su bili zajedno
Davor Puklavec/PIXSELL 

Ipak, njih dvoje nikad nisu potvrdili navodnu vezu, no svako toliko ih možemo vidjeti zajedno na nekom javnom događanju,

Više fotografija lijepe pjevačice, pogledajte u galeriji:

Instagram Jelena Rozga jedna je od najbolje odjevenih poznatih Hrvatica