Hana Huljić Grašo najavila je sad već tradicionalni koncert Pop Misa Mediterana, koja će se ovog puta održati 16. lipnja u Novim Dvorima bana Jelačića u Zaprešiću.

Hana je i prije dvije godine trudna nastupila u na koncertu, mjesec dana prije nego je rodila kćerkicu Albu.

Inače, Pop Misa Mediterana je sakralni koncert koji je svoju praizvedbu imao na Splitskom ljetu 2021. godine. Djelo je podijeljeno na tri dijela ukupnog trajanja 78 minuta. Prvi je dio sama koncertna misa sa stavcima 'Kyrie Eleison', 'Gloria', 'Credo', 'Sanctus Benedictus', 'Agnus Dei'. Drugi dio čini 'Dies Irae' autorice Hane Huljić Grašo, dok je treći dio naziva 'Ave Maria'.

Petar Grašo nedavno je medijima potvrdio da čekaju drugo dijete. Podsjetimo, roditelji su kćerkice Albe koja je rođena u srpnju 2022. godine.

Hana i Petar vjenčali su se veljači 2022. u crkvi svetog Dominika u Splitu, njoj je kuma bila pjevačica Domenica Žuvela, a njemu proslavljeni košarkaš Dino Rađa, chef Tomaž Kavčić i prijatelj iz djetinjstva Šime Poduje.

'Šime je ovaj prvi s lijeva. Svi znaju za mladence i dva kuma i kumu. Preko trećeg se olako prešlo jer ga nitko ne zna. E pa nije baš tako. Šime Poduje je Petrov prijatelj iz vrtića, prvi susjed i unuk jednog od osnivača Hajduka po kojemu ima isto ime i naravno prezime. Vrlo osebujan lik koji se ne voli pojavljivati u javnosti, a kojeg naše društvo obožava jer je rođen za za*ebanciju. Neizostavni dio svih naših druženja svih ovih godina. Taj se u životu nije iznervirao osim, ako dirneš u Hajduk ili još gore ako ne daj bože kažeš da je Lebron bolji od Jordana', napisao je Dino Rađa tada.

Jadran Babić, Story Hana Huljić i Petar Grašo vjenčali su se u veljači 2022.