Jennifer Lopezviđena je u Los Angelesu kako ostavlja svoju djecu u školu. Pjevačica je fotografirana u automobilu i nije bila sama.

Društvo joj je pravio prijatelj, koji je plazio jezik fotografima. Lopez se nije obazirala na paparazze, a cijelo vijeme je imala pognutu glavu.

Jennifer Lopez
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Inače, svi su se svjetski mediji raspisali o tome da se razvodi od supruga Bena Afflecka. Glasine kolaju već neko vrijeme jer su nekoliko puta viđeni u javnosti kako se svađaju, a Ben redovito na svim fotografijama izgleda pomalo ljutito i potišteno.

Podsjetimo, Ben i Jennifer bili su zaručeni prije više od 20 godina, a onda su u studenom 2022. potvrdili da su se zaručili nakon što su dva desetljeća bili razdvojeni. Oboje su s drugima dobili djecu i izgradili obitelj, ali onda odlučili kako im je suđeno biti zajedno.

Jennifer Lopez i Ben Affleck
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Pjevačica je ovih dana i otkazala američku turneju 'This is me... Live' koja je bila zakazana za ljeto 2024. godine. Organizatori su rekli kako pjevačica uzima slobodno vrijeme kako bi bila sa svojom djecom, obitelji i bliskim prijateljima. Na svojoj web stranici OnTheJLo poslala je poruku obožavateljima.

'U potpunosti sam shrvana i tužna što sam vas razočarala. Molim vas, znajte da ovo ne bih učinila da ne osjećam da mi je to apsolutno potrebno. Obećavam vam da ću vam se iskupiti i da ćemo opet svi biti zajedno. Volim vas sve jako. Do sljedećeg puta', napisala je.

Više fotografija para pogledajte u galeriji:

Profimedia, BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Odnos između bračnih supružnika nije najbolji