Glazbena diva Tereza Kesovija svog prvog supruga supruga, Miru Ungara, upoznala dok je još bila u Zagrebu na akademiji. Miro je u jednom ranijem intervjuu progovorio o njihovom braku te otkrio da ju je prvi put ugledao u proljeće 1961. u dvorani Istra nakon što se vratio s dužeg boravka u inozemstvu.

‘Htio sam vidjeti što nudi domaća scena. Ne budi lijen, odem na koncert, a na scenu izlazi jedna mlada dama koja pjeva posebno, drukčije. Relativno je to za mene bilo staromodno. Pjevala je neku kanconu, ali milozvučno, lijepo, ugodno je bilo slušati, meni se to dopalo iako je bilo drukčije od muzike koju sam ja volio i slušao.

Ljubav Tereze Kesovije i Mire Ungara
YouTube Tereza Kesovija i Miro Ungar zajedno su pjevali

A ja sam volio moderne pjesme onoga vremena, jazz, a njezino pjevanje nije s jazzom imalo dodirnih točaka. Ipak, ona me na neki način opčinila tim pjevanjem. Otišao sam k njima u garderobu da se upoznam s tim pjevačima’, ispričao je tad za Večernji list.

Romansa je brzo počela, a vjenčali su se već iduće godine na Svetog Vlahu. Godinu dana kasnije dobili su sina Alana, a neko vrijeme obitelj je živjela u Parizu. Par se razveo 1973. godine, nakon čega su se svo troje vratili u Zagreb.

Ljubav Tereze Kesovije i Mire Ungara
Story 

Podsjetimo, Terezin drugi suprug bio je Ronald Lopatny. Bili su zajedno 16 godina, no o njihovoj se vezi ne zna puno. Tereza je jednom prilikom ispričala kako su se upoznali, ali i kako ju je Ronald zaprosio.

Tereza je u vrijeme kad je upoznala Ronalda bila u braku s Mirom Ungarom, s kojim se razvela već iduće godine.