Princ William i Kate Middleton ne prestaju puniti medijske stupce otkako je princeza od Walesa u ožujku otkrila da ima rak i da ide na preventivne kemoterapije. Šuška se kako im je brak na klimavim nogama zbog toga što se William teško nosi s njezinom bolesti, ali i zato što je princ imao aferu sa Sarah Rose Hanbury. Sarah je to demantirala, a princ se nikad nije oglašavao po tom pitanju. 

Kate Middleton
GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia 

Prije nego što je William na sveučilištu upoznao Kate i zaljubio se, imao je i druge djevojke u svom životu, a one su posebno bile zanimljive javnosti jer su znali da će ona koju princ odabere u budućnosti postati kraljica. Za jednom je princ toliko ludio da je postojala velika šansa da izabere upravo nju za svoju životnu suputnicu. 

Radi se o Emmi Parker Bowles, nećakinji Andrewa Parkera Bowlesa, prvog muža kraljice Camille, koja je najprije bila ljubavnica kralja Charlesa III., a onda su se vjenčali 2005. 

Camilla nije htjela da William oženi Kate Middleton
Profimedia 

Radi se o nećakinji očeve ljubavnice, a onda i supruge, Camille Parker Bowles. Iako je starija od Williama, Emma Parker Bowles svidjela se princu na prvi pogled. Upoznao ju je zahvaljujući Camilli, a šuškalo se kako ih je ona pokušavala spojiti. 

Kraljevski biograf Andrew Morton, autor poznate knjige 'Diana: In Her Own Words', napisao je kako je William 1991. bio u romantičnoj vezi s prelijepom Camillinom rođakinjom. Imao je 17 godina kada je s oduševljenjem gledao Emmu, tada 25-godišnjakinju. 

Camilla Parker Bowles i princ William
Henry Nicholls / PA Images / Profimedia 

'Promatrao je Emmu s puno ljubavi, a ona je upijala svaku njegovu riječ. On ju je znao gledati tako i s takvim obožavanjem da je bilo pomalo neugodno. Izgledao je poput mladića koji se zaljubljuje', rekao je izvor za Sunday People 1999. godine. Emmi je otac bio član ugledne obitelji, ali je bio alkoholičar. Roditelji su joj se razveli dok je bila beba, a mama se onda udala za grofa od Halifaxa pa je Emma završila prestižne škole. 

Kada su se 2011. William i Kate vjenčali, na popisu uzvanika bila je i Emma Parker Bowles, koja nije očekivala pozivnicu na kraljevsko vjenčanje. 

Kate Middleton
Lewis Whyld / PA Images / Profimedia 

'Bila sam iznenađena jer sam znala da nije pozvao puno ljudi', priznala je Emma za E! te je pojasnila da Williama smatra 'ljubaznom osobom'.

'U situaciji u kojoj se nalazi mogao je postati razmaženo derište, a zapravo je prava suprotnost tome, skromniji je od mnogih ljudi koje poznajem', rekla je tada.

Više o Williamu i Kate pogledajte u galeriji: 

Profimedia Kako su se princ William i Kate Middleton mijenjali kroz godine