Sarah Rose Hanbury (40) ovih se dana družila s kraljicom Camillom Parker Bowles (76), koja je preuzela mnoge kraljevske dužnosti jer njezin suprug, kralj Charles III., ima rak. Camilla je razvukla široki osmijeh čim ju je ugledala.

Sarah Rose Hanbury
James Veysey/Shutterstock/Avalon/Profimedia 

Nosila je plavi sako, a Camilla je imala plavu haljinu pa su mnogi komentirali kako su se dame modno uskladile.

'Više voli Sarah nego Kate, to se vidi', komentiralo se na društvenim mrežama. 

Inače, Sarah je bila upletena u ljubavni trokut s princem Williamom i Kate Middleton. Prije nego što je Kate krajem ožujka otkrila kako ima rak, krenule su špekulacije o tome zašto ne vidimo Kate u javnosti. Neki su pomislili da je to zato što ju je William prevario sa Sarah pa im je brak na klimavim nogama. Sarah je to demantirala. 

Sarah Rose Hanbury
Chris Jackson/WPA Pool/Shutterst / Shutterstock Editorial / Profimedia 

'Priče su u potpunosti neistinite', rekla je preko svojih odvjetnika 16. ožujka. Negirala je kako je princeza od Walesa nestala iz javnosti zbog toga što je doznala da su Sarah Rose i princ imali vrlo blizak odnos. Nekoliko dana kasnije, Kate je snimila video u kojem je otkrila da ima rak te da ide na preventivne kemoterapije. 

Kensingtonova palača ništa nije komentirala o navodnoj aferi. Hanbury je povezala s kraljevskom obitelji godinama, bila je na Williamovom i Kateinom vjenčanju 2011., kao i sahrani princa Philipa 2021. Bivša je manekenka, a udala se za Davida Cholmondeleya 2009.

Kate Middleton
Pool / Zuma Press / Profimedia 

A kako se uopće u cijelu priču uplela Sarah Rose? Pa, voditelj Stephen Colbert je u svojoj emisiji 'The Late Show With Stephen Colbert' rekao:

'Bojim se da imam ozbiljnih vijesti za britansku kraljevsku obitelj. Internetski detektivi nagađaju da Kateina odsutnost ima veze s njezinim suprugom, budućim kraljem Velike Britanije, Williamom, koji ima aferu. Mislim da svi znamo tko je druga navodna žena, recite skupa sa mnom, markiza od Cholmondeleya (titula Sarah Rose Hanbury, op.a.). Bile su priče kako je afera između Williama i nje počela 2019. Ako je suditi prema tabloidima, tada ga je Kate suočila s time, na što se on nasmijao i rekao da između njih nema ničeg. Aha, uvijek dobar odgovor za ponuditi supruzi kad je varaš', govorio je Colbert.

Više fotografija Williamove navodne ljubavnice pogledajte u galeriji:

James Veysey/Shutterstock/Avalon/Profimedia, Profimedia Markiza je bliska s princem Williamom, a bila je i gost na njegovu vjenčanju s Kate Middleton