'Drugi show je rasprodan, i dalje mislim da me netko laže jer... kako? Karte su na prodaju još za treći show, koji će biti i zadnji show', rekao je obožavateljima Marko Purišić, poznatiji kao Baby Lasagna. Nakon fantastičnog drugog mjesta na Eurosongu, na kojem je ostvario najbolji rezultat Hrvatske u povijesti tog natjecanja, najavio je svoj samostalni koncert - 12. rujna.

baby lasagna
Youtube / Screenshot, HRT 

U svega četiri i pol minute rasprodao je prvi koncert na Šalati u Zagrebu, a onda je poslijepodne otvoren i novi datum - 13. rujna. Ulaznice su se mogle kupiti od 16 sati, ali scenarij je bio isti. Svega nekoliko minuta nakon što su karte puštene u prodaju, više ih nije bilo. Zbog te velike potražnje, Marko se obratio putem svog Instagrama i najavio i treći show, 14. rujna. 

Baby Lasagna
Eventim 

'Ako uspijete, uzmite kartu, ako ne vidjet ćemo se nekad ovo ljeto na nekom drugom festivalu. Hvala do neba, nemam pojma što da kažem. Mijau', zaključio je. Karte su i treći put 'nestale'.

Baby Lasagna bio je u šoku zbog brzine kojom su njegovi koncerti rasprodani. Ispod njegovih objava na Instagramu javljali su se tužni pratitelji koji nisu uspjeli doći do karte. 

Baby Lasagna
Instagram 

'Dajte Arenu, ovo nema smisla', 'Šalata je premala za tebe', 'Opet sam ostala bez karata', 'Nisam uspjela kupiti', pisali su. 

Više o nastupu Baby Lasagne na Eurosongu pogledajte u galeriji: 

Eurosong/EBU Kladionice daju najveće šanse za pobjedu Hrvatskoj