Život Blake Lively u javnosti započeo je 2005. godine kada je kao sedamnaestogodišnjakinja, glumila uz Alexis Bledel, Americu Ferreru i Amber Tamblyn u filmu 'Sestrinstvo putujućih hlača'. Kasnije se najviše istaknula ulogom u seriji 'Tračerica' koja ju je vinula u nebesa, odakle je krenuo njen uspon.

Od onda se odmaknula od glumljenja likova poput Serene i stvorila impresivnu filmsku karijeru glumeći u filmovima poput 'The Age of Adaline', 'A Simple Favor' i 'Cafe Society'. Iako danas živi potpuno glamuroznim životom, glumica je imala nekoliko traumatičnih iskustava.

Blake Lively i Ryan Reynolds
Profimedia 

Blake Lively rođena je i odrasla u Los Angelesu sa svojim roditeljima, Erniejem i Elaine Lively, kao i sa starijim bratom Ericom. Brat i sestra oduvijek su bili izuzetno bliski i od malih nogu bi radili sve zajedno.

Lively je jednom prilikom otkrila da je bila izložena užasnom maltretiranju. Također je imala prilično nekonvencionalno obrazovno putovanje. Naime, pohađala je ukupno 13 različitih škola dok je odrastala zbog čestih selidbi.

'Djeca su me u osnovnoj školi ismijavala zovući me Žuta ptica (jer sam bila 'previsoka' i imala 'žutu' kosu)', rekla je jednom prilikom, a kasnije je okusila i gorak okus slave.

Blake Lively je trudna po četvrti put
Profimedia 

'O meni se piše toliko stvari koje su neistinite i užasavajuće. Ne mogu ni vjerovati da moja obitelj mora čitati te stvari... Ljudi vole tračati. Vežu se za to. Ne vežu se za komplimente', rekla je.

Blake Lively je 2017. progovorila o zastrašujućem iskustvu kroz koje nikada nije trebala proći. Naime, otkrila je da ju je seksualno uznemiravao šminker.

'Spavala sam jednu noć na lokaciji i probudila sam se kada sam ga zatekla kako me snima. Bila sam odjevena, ali svejedno je bilo zastrašujuće', otkrila je Lively.

Njezina obitelj zadobila je i veliki udarac i 2021. godine kada joj je otac tragično preminuo od srčanih komplikacija u 74. godini. No ipak, tragedije u njezinu životu, pomogle su joj da izađe kao pobjednica i postane jedna od najvećih glumica u Hollywoodu danas.

Više fotografija glumice pogledajte u galeriji:

Profimedia Blake Lively prozvana je modnom ikonom