Sin Hugha Hefnera, Marston, oštro je napao svoju pomajku Crystal Hefner, optužujući je da je 'vrhunska manipulatorica' ​​i optužuje je da je iskoristila Playboyeva mogula prije nego što je umro.

Marston, 34, iznio je niz osuđujućih tvrdnji o udovici svog oca u podcastu Girls Next Level i otpužio ju je da je nadzirala promjene očeve oporuke kada je on bio mentalno bolestan i tjerala ga da joj ostavi što više novca. Rekao je da je postala ovisna o 'ideji kontrole i moći' te određivala tko može, a tko ne može ući u njihovu vilu.

Hugh Hefner i Crystal Harris .jpeg
Profimedia 

'Voljela je kontrolirati sve živo, voljela je skidati cure i stavljati ih na listu gostiju ovisno o svojim hirovima. Voljela je svima određivati sve', kazao je Marston.

Crystal se slavno udala za osnivača časopisa 2012. godine kada je ona imala 26, a on 86 godina. Bili su u braku do njegove smrti, kada je on umro od posljedica zatajenja srca i septikemije. Za sobom je ostavio navodno bogatstvo od 43 milijuna dolara.

Ranije ove godine objavila je svoje eksplozivne memoare, 'Only Say Good Things: Surviving Playboy And Finding Myself', u kojima je iznijela niz šokantnih tvrdnji, uključujući da nikada nije voljela preminulog kralja časopisa i da se osjećala zarobljenom u njihovom četverogodišnjom braku.