Pjevačica Nina Badrić (51) slavi 30 godina karijere, a tim povodom će u rujnu, nakon dugih 12 godina, izaći njezin novi album pod nazivom #onokad. Najveće uspjehe donijele su joj pjesme koje je sama napisala. 

Nina Badrić
Instagram 

'Stvoriti karijeru sam na temelju pjesama i jednog svog velikog rada i truda uopće nije lako, pogotovo ako si žena. Ali evo me, tu sam još uvijek na svojim nogama i idem dalje. Meni je publika bila obrana i zaštita, možda čak nisu ni svjesni koliko su me puta spasili', rekla je Nina za InMagazin

Ističe kako joj vjera daje najveću snagu kad joj je najteže. 

Nina Badrić.
Instagram 

'Ja ti se uvijek držim Boga i uvijek kažem sebi - jednostavno bez Boga niti preko ceste, i to se pokazalo kao moja dobitna kombinacija. Ja sam tu pronašla svog najboljeg prijatelja', zaključila je. Nina kaže kako je sada u godinama kada ima drukčiji pogled na život i da puno teže daje priliku. Napominje da to nije zato što je nepovjerljiva nego zato što bolje sve vidi.

'Jednostavno za život je potrebno iskustvo i vjerojatno sam ja sad došla do te neke faze kad se stečeno znanje pretvara u jedno iskustvo i sada mogu već puno bolje procijeniti čovjeka koji je ispred mene. Ako ne znam što hoću, barem znam što neću', poručuje pjevačica koja krajem studenog zagrebačkom arenom započinje veliku turneju. 

Kako se Nina mijenjala kroz godine pogledajte u galeriji: 

Story Kako se Nina Badrić mijenjala kroz godine