Glumica Blake Lively u svojoj najnovijoj objavi pokazala je isklesanu figuru, zbog koje nikada ne bi ni pomislili da je prije samo pet mjeseci rodila četvrto dijete

Lijepa holivudska glumica pokazala je vitak struk i zavidne trbušnjake, a fotografiju je u manje od 24 sata lajkalo više od 1.2 milijuna ljudi.

'Kako si ti rodila četvero djece???', samo je jedan od tisuću komentara na račun njezinog fantastičnog izgleda.

Na taj komentar je reagirala označivši svog osobnog trenera Dona Saladina te odgovorila: 'Don Saladino je 'krivac'. Čekaj. Ne, nisam tako mislila. On nije otac moje djece. On je samo osoba koja mi pomaže da ponovno stanem u svoju odjeću. On je još bolja osoba i prijatelj nego samo trener, a to govori puno o njemu', napisala je simpatična glumica.

Inače, Blake su nedavno napali na društvenim mrežama nakon što je izbacila svoj brend alkoholnog pića. Razlog je taj što je ona u više navrata govorila kako alkohol ne pije.

'Cuganje nije moja stvar. Ali je*emu, zasladite to', napisala je ispod fotografija na kojima je drži poslužavnik pun limenki svog pjenušavog koktela 'Betty Booze'.

Blake Lively izbacila alkoholno piće
Instagram 

'Ako cuganje nije tvoja stvar, zašto to ima alkohola?', zbunjeno je upitao jedan pratitelj, a drugi dodao: 'Ne kužim zašto bi promovirala alkohol ako ga ne piješ. Tako da bi ga poslužila drugima na partiju? Vrlo čudan izbor'. 

Podsjetimo, Blake je četvrto dijete dobila s glumcem Ryanom Reynoldsom prije pet mjeseci, a već radi punom parom te trenutno snima svoj novi film 'It Ends With Us'.