Blake Lively i Ryan Reynolds službeno imaju šesteročlanu obitelj! Glumci još nisu podijelili slike svoje bebe, ali u nedjelju na Super Bowlu, Lively je podijelila fotografiju koja je otkrila da više nema trudnički trbuh.

Mnogi Livelyni pratitelji ostavili su komentare u objavi koji su istaknuli nedostatak dječje kvrge.

'Epska objava! Iz svih razloga!', jedan je od mnogih sličnih komentara. 

U rujnu se doznalo da kolege glumci i supružnici Blake Lively i Ryan Reynolds očekuju svoje četvrto dijete. Sretnu vijest otkrila je upravo Blake kada se pojavila na jednom događaju i u haljinici pokazala trudnički trbuščić.

Blake Lively rodila četvrto dijete
Profimedia 

S obzirom na to da je riječ o jednom od najomiljenijih celebrity parova, paparazzi im odmah nakon saznanja o trudnoći nisu dali mira na što se Blake osvrnula objavama na Instagramu.

'Evo fotografije na kojima sam trudna u stvarnom životu tako da će me 11 momaka koji čekaju ispred moje kuće kako bi vidjeli 'jednoroga' ostaviti na miru. Izluđujete mene i moju djecu. Hvala svima ostalima za svu ljubav i poštovanje i što ne pratite račune i publikacije koje dijele fotografije djece. Imate svu moć protiv njih. I hvala medijima koji imaju 'politiku bez djece'. Svi vi činite razliku', napisala je uz niz fotografija na kojima se vidi njezin trudnički trbuščić.

Inače, Blake i Ryan u braku su od 2012. godine, a zajedno imaju 7-godišnju James, 6-godišnju Inez i 2-godišnju Betty. Iako svoju djecu drže podalje od društvenih mreža, nisu 'sramežljivi' odgovarati na upite o njihovom obiteljskom životu.

Tako se glumac za vrijeme Filmskog festivala u Cannesu našalio da ima 'divlje' kćeri: 'Roditelj sam tri djevojčice. Divlje su. Pomislim da nekada imaju bjesnoću', našalio se ove godine Reynolds.

Ipak, šalu na stranu, Ryan je mnogo puta izjavio da voli biti otac upravo kćerima. 'Imam tri kćeri, što nisam mogao zamisliti u milijun godina. Dolazim iz obitelji muškaraca. Imam tri starija brata. Za mene je ovo takva vožnja i uživam u svakoj sekundi', rekao je u jednom intervjuu.

Blake Lively je rodila četvrto dijete
Profimedia 

Podsjetimo se, Blake i Ryan upoznali su se još 2010. godine na setu filma 'Green Lantern', a ubrzo je planula ljubav. Izašli su na spoj u dvoje s drugim ljudima u paru, no njihova je kemija bila toliko jaka da su već istu večer završili zajedno - i od tada se nisu razdvojili.