Prošlog tjedna doznalo se da kolege glumci i supružnici Blake Lively i Ryan Reynolds očekuju četvrto dijete. Sretnu vijest otkrila je upravo Blake kada se pojavila na jednom događaju i u haljinici pokazala trudnički trbuščić.

Odmah se počelo šuškati o tome u kojem je mjesecu, kao i nosi li, nakon tri kćerkice, ponovno kćer ili će ovoga puta u pojačanje doći sin.

Blake Lively i Ryan Reynolds imaju tri kćeri
Profimedia 

S obzirom na to da je riječ o jednom od najomiljenijih celebrity parova, paparazzi im odmah nakon saznanja o trudnoći nisu dali mira na što se Blake osvrnula objavama na Instagramu.

'Evo fotografije na kojima sam trudna u stvarnom životu tako da će me 11 momaka koji čekaju ispred moje kuće kako bi vidjeli 'jednoroga' ostaviti na miru. Izluđujete mene i moju djecu. Hvala svima ostalima za svu ljubav i poštovanje i što ne pratite račune i publikacije koje dijele fotografije djece. Imate svu moć protiv njih. I hvala medijima koji imaju 'politiku bez djece'. Svi vi činite razliku', napisala je uz niz fotografija na kojima se vidi njezin trudnički trbuščić.

Inače, Blake i Ryan u braku su od 2012. godine, a zajedno imaju 7-godišnju James, 5-godišnju Inez i 2-godišnju Betty. Iako svoju djecu drže podalje od društvenih mreža, nisu 'sramežljivi' odgovarati na upite o njihovom obiteljskom životu.

Tako se glumac za vrijeme Filmskog festivala u Cannesu našalio da ima 'divlje' kćeri: 'Roditelj sam tri djevojčice. Divlje su. Pomislim da nekada imaju bjesnoću', našalio se ove godine Reynolds.

Ipak, šalu na stranu, Ryan je mnogo puta izjavio da voli biti otac upravo kćerima. 'Imam tri kćeri, što nisam mogao zamisliti u milijun godina. Dolazim iz obitelji muškaraca. Imam tri starija brata. Za mene je ovo takva vožnja i uživam u svakoj sekundi', rekao je u jednom intervjuu. 

Podsjetimo se, Blake i Ryan upoznali su se još 2010. godine na setu filma 'Green Lantern', a ubrzo je planula ljubav. Izašli su na spoj u dvoje s drugim ljudima u paru, no njihova je kemija bila toliko jaka da su već istu večer završili zajedno - i od tada se nisu razdvojili.

Više fotografija omiljenog glumačkog para, pogledajte u našoj galeriji.

Profimedia Blake Lively i Ryan Reynolds u braku su od 2012. te imaju tri kćeri