Glumicu Blake Lively (35) ne prestaju napadati nakon što je izbacila alkoholno piće. Razlog je taj što je ona u više navrata govorila kako alkohol ne pije. 

Blake Lively izbacila alkoholno piće
Instagram 

'Cuganje nije moja stvar. Ali je*emu, zasladite to', napisala je ispod fotografija na kojima je drži poslužavnik pun limenki svog pjenušavog koktela 'Betty Booze'. 

Blake Lively izbacila alkoholno piće
Instagram 

'Domaći recepti. Pravo voće. Pravi sastojci. Kvalitetno piće. Nije sranje. Također, štedi vrijeme. Zbog toga sam to stvarno učinila', pojasnila je. Brendu su, izgleda, dali ime po kćeri Betty (3), koju je dobila sa suprugom Ryanom Reynoldsom (46). Osim nje, imaju još kćeri James (8) i Inez (6), a u veljači su dobili četvrto dijete. Ipak, zbog toga što su imali problema s paparazzima koji trudnu Blake nisu puštali na miru, spol i ime najnovijeg člana obitelji nisu otkrili. 

Blake Lively i Ryan Reynolds u braku su od 2012. godine
Profimedia 

Zvijezdu serije 'Gossip Girl' vrijeđaju jer da je licemjerna zbog novih objava oko alkoholonog brenda. 'Ako cuganje nije tvoja stvar, zašto to ima alkohola?', zbunjeno je upitao jedan pratitelj, a drugi dodao: 

'Ne kužim zašto bi promovirala alkohol ako ga ne piješ. Tako da bi ga poslužila drugima na partiju? Vrlo čudan izbor'. 

Blake Lively i Ryan Reynolds
Profimedia 

Potez Blake Lively povezali su s Jennifer Lopez, koja također ne pije, a izbacila je alkoholno piće. 

Blake često hvale zbog njezinog istančanog modnog ukusa, a više o tome pogledajte u fotogaleriji.

Profimedia Blake Lively prozvana je modnom ikonom