Prije nekoliko dana kraljica Camilla družila se sa Sarah Rose Hanbury (40), koja je bila upletena u ljubavni trokut s princem Williamom i Kate Middleton. Godinama se šuškalo kako je Sarah ljubavnica princa Williama, o čemu je Palača šutjela, a u zadnjih mjeseci te su se priče pojačale jer Kate nije izlazila u javnost. Neki su pomislili da je to zato što ju je William prevario sa Sarah pa im je brak na klimavim nogama. Sarah je to demantirala.

Sarah Rose Hanbury
Chris Jackson/WPA Pool/Shutterst / Shutterstock Editorial / Profimedia 

'Priče su u potpunosti neistinite', rekla je preko svojih odvjetnika 16. ožujka. Negirala je kako je princeza od Walesa nestala iz javnosti zbog toga što je doznala da su Sarah Rose i princ imali vrlo blizak odnos. Nekoliko dana kasnije Kate je snimila video i otkrila da ima rak

Kako bi druženje sa Sarah maknula s fokusa, tvrde brojni kritičari, kraljica Camilla sada je krenula koracima svoje svekrve, pokojne kraljice Elizabete II. Kako je Buckinghamska palača potvrdila britanskoj Udruzi za zaštitu životinja PETA, Camilla više neće kupovati odjeću s krznom. 

Laura Parker Bowles i Tom Parker Bowles su kći i sin Camille Parker Bowles
Profimedia 

'PETA nazdravlja kraljici Camilli s čašom najboljeg vina što je prava kraljica koja stoji iza 95 posto Britanaca koji također odbijaju nositi životinjsko krzno, što pokazuju ankete', rekla je predsjednica PETA-e Ingrid Newkirk. 

Ne zna se hoće li Camilla nastaviti nositi samo odjeću koju je dosad kupila ili će možda kupovati umjetno krzno, ali životinjsko svakako neće. Kraljica je trenutačno preuzela veliki dio obaveza svog supruga, kralja Charlesa III., koji ima rak. 

Kraljica Elizabeta II. želi da Camilla Parker Bowles dobije titulu kraljice
Profimedia 

I kraljica Elizabeta je 2019. odlučila kako više neće dodavati nove komade odjeće od pravog krzna u svoju garderobu, iako će nastaviti nositi svečane haljine koje su obrubljene krznom.

'Ako Njezino Veličanstvo treba prisustvovati zarukama po posebno hladnom vremenu, od 2019. nadalje koristit će se lažno krzno kako bi joj bilo toplo', napisala je svojedobno njezina dugogodišnja modna dizajnerica Angela Kelly.

Više o Camilli pogledajte u galeriji: 

Profimedia Kralj Charles i Camilla Parker Bowles