Manekenka Hailey Bieber, ujedno i supruga kanadskog glazbenika Justina Biebera, nedavno je obznanila da je trudna. Par je objavio da čeka svoje prvo dijete objavivši video i fotografije na kojima je Hailey odjevena u čipkastu bijelu haljinu, ističući njezin trudnički trbuh.

Hailey je sada viđena na ulicama Los Angelesa kako ponosno šeće svoj trudnički trbuščić. Odjenula je bijele hlače i košulju preko koje je prebacila krem baloner.

Hailey Bieber trudna
DICAPUA / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Podsjetimo, Hailey i Justin su se vjenčali 2018. u Južnoj Karolini. Unatoč brojnim glasinama da ju je on oženio jer nije mogao preboljeti svoju bivšu djevojku, Selenu Gomez, čini se da su zaljubljeniji no ikad.

Zanimljivo je i kako je Justin bio u celibatu godinu i pol dana prije nego što je oženio Hailey kako bi se osjećao bliže Bogu.

Bračni par Bieber na spoju
Profimedia 

'Mislim da seks može uzrokovati puno boli. Ponekad ljudi imaju spolni odnos jer se ne osjećaju dovoljno dobro i jer im nedostaju vlastite vrijednosti. Žene to rade jednako kao i muškarci. Htio sam se na taj način ponovno posvetiti Bogu jer sam stvarno osjećao da je to bolje za stanje moje duše', kazao je Justin.

Više njihovih fotografija pogledajte u galeriji:

Profimedia Justin i Hailey Bieber na odmoru u Meksiku