Manekenka Hailey Bieber, ujedno i supruga kanadskog glazbenika Justina Biebera, je trudna. Par je objavio da čeka svoje prvo dijete objavivši video i fotografije na kojima je Hailey odjevena u čipkastu bijelu haljinu, ističući njezin trudnički trbuh.

Vjenčali su se 2018. u Južnoj Karolini, a unatoč brojnim glasinama da ju je on oženio jer nije mogao preboljeti svoju bivšu djevojku Selenu Gomez, čini se da su zaljubljeniji no ikad. Zanimljivo je i kako je Justin bio u celibatu godinu i pol dana prije nego što je oženio Hailey kako bi se osjećao bliže Bogu.

'Mislim da seks može uzrokovati puno boli. Ponekad ljudi imaju spolni odnos jer se ne osjećaju dovoljno dobro i jer im nedostaju vlastite vrijednosti. Žene to rade jednako kao i muškarci. Htio sam se na taj način ponovno posvetiti Bogu jer sam stvarno osjećao da je to bolje za stanje moje duše', kazao je Justin.

Iako su im mnogi predviđali razvod, par je prošle godine proslavio petu godišnjicu braka, a kako bi održali uspješan brak, drže se i određenih pravila: nikada se ne smiju osvrtati na prošlost, ne smiju koristiti mobitel dok su u krevetu, što manje vremena provoditi na društvenim mrežama, a što više uživati u privatnosti.

Hailey Bieber i Justin Bieber zajedno u javnosti
Profimedia 

Jednom mjesečno moraju imati 'pizza night', a ostale dane u mjesecu vode zdrav život. Mladom bračnom paru vrlo su bitni i prijatelji, pa pokušavaju što više vremena provoditi s dragim i bliskim osobama.

Više fotografija para pogledajte u galeriji:

Profimedia Hailey i Justin Bieber vjenčali su se 2018. godine