Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NIJE MOGAO PREBOLJETI BIVŠU: Upoznala ga je kao curica na koncertu, a prije nego ju je oženio nije htio spolne odnose

Nedavno su proslavili petu godišnjicu braka.

 HAILEY BIEBER Izvor: Head To Toe Celebs / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Generacije 'Beliebera', obožavateljice Justina Biebera, sanjale su o tome da će se jednoga dana udati za Justina, a jednoj se obožavateljici to i ostvarilo. Kad je Hailey Bieber imala 12 godina, njezin otac Stephen Baldwin ju je odveo na meet and greet s Bieberom.

Nije ni mogla znati da će se nekoliko godina kasnije, točnije 2017., njih dvoje zaljubiti. Vjenčali su se 2018. u Južnoj Karolini, a unatoč brojnim glasinama da ju je on oženio jer nije mogao preboljeti svoju bivšu djevojku Selenu Gomez, čini se da su zaljubljeniji no ikad.

 Hailey i Justin Bieber su u braku od 2018. Izvor: Profimedia

Zanimljivo je i kako je Justin bio u celibatu godinu i pol dana prije nego što je oženio Hailey kako bi se osjećao bliže Bogu.

'Mislim da seks može uzrokovati puno boli. Ponekad ljudi imaju spolni odnos jer se ne osjećaju dovoljno dobro i jer im nedostaju vlastite vrijednosti. Žene to rade jednako kao i muškarci. Htio sam se na taj način ponovno posvetiti Bogu jer sam stvarno osjećao da je to bolje za stanje moje duše', kazao je Justin.

 Justin i Hailey Bieber Izvor: Profimedia

Iako su im mnogi predviđali razvod, par je ove godine proslavio petu godišnjicu braka, a kako bi održali uspješan brak, drže se i određenih pravila: nikada se ne smiju osvrtati na prošlost, ne smiju koristiti mobitel dok su u krevetu, što manje vremena provoditi na društvenim mrežama, a što više uživati u privatnosti.

Jednom mjesečno moraju imati 'pizza night', a ostale dane u mjesecu vode zdrav život. Mladom bračnom paru vrlo su bitni i prijatelji, pa pokušavaju što više vremena provoditi s dragim i bliskim osobama.

Povezane vijesti

Magazin

Royals

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image