Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NAŠ NAJDUGOVJEČNIJI NOVINARSKI PAR: Savršeno se nadopunjuju i na poslovnom planu, a otkrili su 'tajnu' njihovog odnosa

Dubravko Merlić i Željka Ogresta u braku su 33 godine, a zajedno imaju troje djece.

 Željka Ogresta i Dubravko Merlić  u braku su 32 godine Izvor: Robert Gašpert

Novinarski par Željka Ogresta i Dubravko Merlić već su tri desetljeća jedan od najpoznatijih hrvatskih parova. Ona je uspješna voditeljica i omiljeno lice s malih ekrana, a on je novinar i producent.

Njihova se ljubav rodila na poslu, a tijekom zajedničkih godina odradili su i brojne poslovne suradnje.

 Željka Ogresta i Dubravko Merlić u braku su 32 godine Izvor: Story

Naime, Željka je u voditeljske vode uplovila još u studentskim danima. Sa samo 19 godina zaposlila se na kultnom Radiju 101 gdje je vodila tad vrlo popularnu emisiju Gost(i)ona. Nakon toga je prešla na Radio Sljeme gdje je svoju novinarsku karijeru započeo i njen budući suprug.

Vjenčali su se 1990. godine i od tad su nerazdvojni. Već se 32 godine nadopunjavaju na privatnom, ali i poslovnom planu, a u ranijem intervjuu za Story Željka je istaknula da smatra da ne postoji tajna za sretan brak.

'Nema tajne – bez ljubavi nema ničeg! U braku moraju postojati poštovanje i ljubav, a ako dvoje ljudi pritom još dijeli i isti interes, to je fenomenalno’, rekla je tad.

  Izvor: Robert Gašpert

Osim što su zajedno podigli troje djece Maju (33), Mateja (29) i Martu (19), par se već 33 godine nadopunjava i na poslovnom planu. Najpoznatiji je njihov rad na televizijskom showu ‘Piramida’ koji je osmislio Dubravko, a vodila Željka. ‘Piramida’ se emitirala u osam zemalja, a Dubravko je za nju osvojio međunarodnu televizijsku nagradu ‘Rose d’Or’ za najbolji show 2007. godine.

 Željka Ogresta Izvor: Jurica Galoic/PIXSELL

Već se toliko poznajemo da se i nekakva eventualna neslaganja ne mogu nazvati razmiricama. Toliko se dobro poznajemo da ne trebamo ništa ni reći. Dovoljan je jedan pogled,par rijeci i sve je jasno.Dok smo radili 'Piramidu' imali smo i odličan logistički tim i sve je išlo kao po špagi, tako da nismo vrijeme trošili na uzaludne rasprave’, ispričala je svojevremeno Željka u intervjuu za Večernji list.

Još fotografija Željke Ogreste i Dubravka Merlića pogledajte u galeriji:

Povezane vijesti

Magazin

Royals

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image