Pjevačica i glumica Selena Gomez (31) ovih dana ima razloga za slavlje. Na svom Instagram profilu pohvalil se inauguracijom svog 'Rare Impact Fonda' namijenjenog mentalnom zdravlju, a podržali su ju mnogi slavni kolege poput Taylor Swift,Francije Rase i drugih.

U duhu podizanja svijesti o mentalnom zdravlju, pop zvijezda je i sama progovorila o godinama borbe s psihičkim poteškoćama nakon što joj je 2014. dijagnosticiran lupus, rijetka autoimuna bolest. Tako je nekoliko puta zabrinula svoje obožavatelje videozapisima na kojima joj se tresu ruke, a najbolja prijateljica Francia Raisa darovala joj je bubreg tri godine nakon postavljene dijagnoze.

Francia Raisa je donirala bubreg Seleni Gomez
Instagram 

U svemu tome, nije mogla ni sanjati da će je umjesto pružanja podrške, javnost osuditi, prenosi Kurir. Gomez je sada progovorila o psihičkom slomu kojeg je doživjela nakon što su paparazzi, nekoliko mjeseci poslije operacije, snimili njezine ožiljke dok se kupala na plaži.

'Nijedna veličina odjeće koju bih probala nije mi odgovarala. Zbog toga sam se osjećala nelagodno', podijelila je u intervju za Fast Company.

Uz sve to, naknadno joj je dijagnosticiran i bipolarni poremećaj, a sada priznaje kako je strahovala od reakcije javnosti na njezinu dijagnozu.

Selena Gomez je u vezi sa Zaynom Malikom?
Profimedia 

'Imala sam odgovornost u ranoj dobi - bila sam uzor mladim ljudima. Nisam znala tko sam, a zbog te odgovornosti često bih morala 'hodati po jajima'. Mislila sam da bi bilo štetno reći ljudima tko sam zapravo. To me počelo plašiti', priznala je.

Podsjetimo, Gomez je nedavno bila u središtu medijske pozornosti nakon što je sadašnja supruga Justina Biebera, Seleninog bivšeg dečka, sa slavnim prijateljicama javno provocirala pjevačicu.

Naime, manekenka Hailey Bieber koju je javnost upoznala upravo kroz vezu, odnosno brak s pjevačem optužena je zajedno s prijateljicom Kylie Jenner (26) da se rugala Seleni Gomez na društvenim mrežama. Zbog svega se oglasila Selena na Instagramu i otkrila da joj se Hailey obratila zbog svega što proživljava.

Selena Gomez i Justin Bieber bili su u turbulentnoj vezi
Profimedia 

'Hailey Bieber mi se javila i dala mi do znanja da prima prijetnje smrću i negativne komentare pune mržnje. To nije nešto što ja podržavam. Nitko ne bi trebao iskusiti mržnju i zlostavljanje. Uvijek sam se zalagala za ljubaznost i želim da sve ovo prestane', poručila je Selena na svom Instagram storyju.

A koliko se Selena promijenila kroz godine, pogledajte u galeriji:

Instagram Selena Gomez kroz godine