Posljednjih nekoliko dana ne prestaje se pisati o navodnoj novoj ljubavnoj romansi u zvjezdanim vodama. Naime, riječ je o pjevačici Seleni Gomez i bivšem članu One Directiona, pjevaču Zaynu Maliku.

Svjetski mediji pišu kako su prije nekoliko dana viđeni zajedno u restoranu gdje su izmijenili i nekoliko poljubaca, a u prilog ide i činjenica da su njih dvoje još 2012. godine pokazivali međusobne simpatije. 

Kao još jedan dokaz nove veze, posljednji je Selenin izlazak u javnost. U njezinom se društvu tada našla Zaynova asistentica, Taryn Zimmerman. 

Fotografije pogledajte OVDJE. 

Kasnije su Selenu paparazzi uslikali na odlasku s događaja svog modnog brenda 'Rare Beauty' - nosila je crnu modnu kombinaciju dok je kosu vezala u pundžu i pokazala svoje divno lice koje je u posljednje vrijeme dobilo mnogo nezasluženih negativnih komentara. 

Selena Gomez u izlasku s asistenticom Zayna Malika
Profimedia 

Inače, proteklih tjedana Hailey Bieber i Kylie Jenner postale su omražene na društvenim mrežama nakon što su početkom ožujka njihove objave protumačene kao ruganje Seleni. Pjevačica je prošlog mjeseca trpjela i napade okrutnog dijela javnosti zbog svog izgleda u badiću na odmoru u Meksiku, a ubrzo toga je osvanuo na TikToku video koji je Hailey snimila s Kylie i Kendall.

'Ne kažem da ona to zaslužuje, ali kažem da Bog uvijek odabere pravi trenutak', moglo se čuti u videu glas Haileyinog supruga Justina. To je odmah shvaćeno kao upućeno Seleni pa je manekenka ubrzo obrisala objavu, no što je jednom na Internetu ostat će zauvijek i korisnici društvenih mreža su to podijelili tisuće puta, najviše na TikToku.

Hailey Bieber na Oscarima 2023.
Profimedia 

Ipak, čini se da su se karte okrenule, a zbog cijele se situacije i sama Hailey obratila Seleni. 

'Hailey Bieber mi se javila i dala mi do znanja da prima prijetnje smrću i negativne komentare pune mržnje. To nije nešto što ja podržavam. Nitko ne bi trebao iskusiti mržnju i zlostavljanje. Uvijek sam se zalagala za ljubaznost i želim da sve ovo prestane', poručila je Selena na svom Instagram storyju.

A koliko se Selena Gomez promijenila kroz godine, pogledajte u našoj galeriji. 

Instagram Selena Gomez kroz godine