Selena Gomez jedna je od najpopularnijih pjevačica na svijetu, a na putu prema vrhu nisu je omele niti brojne ljubavne i zdravstvene tegobe.

Selena je nedavno zabrinula obožavatelje videom svoje beauty rutine na kojem su joj se vidno tresle ruke. 'Tresem se od lijekova za lupus. Osim toga, pročitajte disclaimer, nisam profesionalka u ovom', odgovorila je Selena u komentaru na video koji je objavio jedan tiktoker.

@selenagomez

PSA I got most of these products free. I ain’t just rolling like that everywhere. Use any serum to take off make up before washing. It breaks it up nicely. Also use a sponge to wipe eyes to treat eyes delicately when removing make up. K I’m done pretending I know what I’m taking about.

♬ Never Be Me - Miley Cyrus

Pjevačici je lupus dijagnosticiran 2014. godine, a riječ je o autoimunoj bolesti koja napada tkiva i organe oboljelih. Upala uzrokovana lupusom može utjecati na bubrege, zglobove, mozak, srce, pluća, kožu i krvne stanice.

Tri godine nakon što je saznala dijagnozu, Seleni je prijateljica darovala bubreg, a o svom je iskustvu progovorila u dokumentarcu 'Selena Gomez: My Mind & Me'. Tada je naišla na brojne kritike jer u njemu nije spomenula prijateljicu Franciju Raisaiji(34). Štoviše, Selena je u intervjuu za časopis Rolling Stone istaknula da je Taylor Swift jedina njezina slavna prijateljica.

Francia je otpratila Selenu na Instagramu nakon objave njenog dokumentarca, a za njezinu izjavu o Taylor Swift je komentirala da je 'zanimljiva' ispod objave jednog američkog portala.

Gomez je šokirala u nedjelju javnost kada je komentirala TikTok video koji je raspravljao kako ju je Raisa otpratila zbog dokumentarca u kojem nije rekla o njoj ni riječi. 'Oprostite, nisam spomenula svaku osobu koju poznajem', poručila je glumica u komentaru i šokirala svoje fanove. Francia je nakon svega obrisala svoj komentar, a Selena je i dalje prati na Instagramu.

Ipak, o bivšem dečku Justinu Bieberu se raspričala.

'Osjećam se kao da sam morala proći kroz najgori mogući lom srca i onda jednostavno sve zaboraviti u trenutku, bilo je stvarno zbunjujuće. Ali jednostavno mislim da se to moralo dogoditi i na kraju je to najbolja stvar koja mi se ikada dogodila', priznala je pjevačica koja je zbog turbulentne, višegodišnje veze s Kanađaninom dobila psihički slom, i to nakon što je dva mjeseca nakon prekida oženio Hailey Bieber.

Justin Bieber i Selena Gomez
Profimedia 

Nakon toga, Selena je nabila kilograme koji su joj promijenili lice i tijelo, i iako je i dalje prekrasna, promjena je itekako vidljiva.

Pjevačica se i dugo suočavala s hejterskim komentarima na račun izgleda, no nedavno je priznala kako je oni nimalo ne diraju, jer se nikada nije osjećala bolje u vlastitoj koži.

Instagram Selena Gomez kroz godine