Sinoć se održala 95. dodjela filmskih nagrada Oscar.

Dobitnici su već dobro poznati, modne kombinacije se i dalje komentiraju, a posebnu su pažnju javnosti privukle mlade dame, ujedno i bliske prijateljice - sestre Jenner, Kylie i Kendall, te Hailey Bieber - koje su zajedno stigle na Vanity Fair zabavu nakon dodjele. 

Kendall je za ovu priliku odabrala vintage Jean Paul Gaultier haljinu, Kylie Maison Margiela by John Galliano, a Hailey Saint Laurent.

Kylie Jenner, Kendall Jenner i Hailey Bieber na Vanity Fair zabavi Oscara
Profimedia 

Naime, već je dobro poznato da se svijet okrenuo protiv Bieberice i njezinih prijateljica nakon što je na društvenim mrežama izbio skandal s pjevačicom Selenom Gomez.

Naime, Selena je prošlog mjeseca trpjela i napade okrutnog dijela javnosti zbog svog izgleda u badiću na odmoru u Meksiku, a ubrzo toga je osvanuo na TikToku video koji je Hailey snimila s Kylie i Kendall.

Kylie Jenner i Hailey Bieber ismijavale Selenu Gomez
TikTok screenshot 

'Ne kažem da ona to zaslužuje, ali kažem da Bog uvijek odabere pravi trenutak', moglo se čuti u videu glas Haileyinog supruga Justina Biebera. To je odmah shvaćeno kao upućeno Seleni pa je manekenka ubrzo obrisala objavu, no što je jednom na Internetu ostat će zauvijek i korisnici društvenih mreža su to podijelili tisuće puta, najviše na TikToku.

@riristea Hailey Bieber Posts & Deletes TikTok With Kendall Jenner And Justine Skye! #haileybieber#haileybaldwin#kendalljenner#justineskye#riristea#entertainmentnews#celebritynews#celebnews#rivetsoro♬ original sound - RiRi’s Tea ☕️

Nakon toga počelo se pisati i o jednom videu iz izlaska na kojemu su Haileyinih hejteri primijetili njezino ponašanje prema tjelohranitelju te otišli toliko daleko da su je optužili da s njim vara supruga.

@donttellmymomma.fr I always knew the biebers have an opened marriage #haileybieber♬ original sound -

Već je dobro poznato da su Justin i Hailey imali problema u braku. Otvoreno su govorili o tome, a tijekom godina prevladali uz pomoć vjere. Naime, nije tajna da često posjećuju večernje službe u crkvi.

Više modnih kombinacija s ovogodišnje dodjele Oscara, pogledajte u našoj galeriji. 

Profimedia Haljine na dodjeli Oscara 2023.