Sinoć je u Los Angelesu održana 95. dodjela filmskih nagrada 'Oscar'. Trijumfirao je film 'Everything Everywhere All at Once' ('Sve u isto vrijeme') sa sedam osvojenih kipića koji je opravdao svoju titulu favorita, a imala je razloga slaviti i ekipa koja je radila na filmu 'All Quiet on the Western Front' ('Na Zapadu ništa novo') jer su odnijeli kući četiri Oscara.

Veliki povratak na filmsku scenu je doživio i Brendan Fraser koji je proglašen najboljim glavnim glumcem za ulogu u psihološkoj drami 'The Whale' ('Kit'), dok je Oscara za najbolju glumicu dobila Michelle Yeoh u filmu 'Everything Everywhere All at Once'.

Dodjela Oscara 2023. godine
Profimedia 

Osim dobitnika, glavna tema svakih Oscara jesu i modne kombinacije s crvenih tepiha. Jedna od dama koja je privukla najviše pažnje svakako je pjevačica Rihanna koja je nedavno tijekom nastupa na poluvremenu Super Bowla 2023. otkrila da je po drugi put trudna.

Svojim 13-minutnim nastupom Rihanna je ispisala povijest jer je bila prva milijarderka i trudnica koja je nastupila na finalu američkog nogometa koje je uživo pratilo 113 milijuna gledatelja. Otkako je u svibnju prošle godine rodila prvog sina, taj je dio svog života odlučila zadržati za sebe te i danas još uvijek nije otkrila njegovo ime. A upravo je on bio jedan od razloga zašto je odlučila nastupiti na Super Bowlu.

Rihanna nastupala na poluvremenu Super Bowla
Profimedia 

'Kada su me nazvali, rekla sam: 'Jeste li sigurni?!?' Rodila sam tri mjeseca prije toga i pitala se trebam li donositi takve odluke jer ću možda požaliti. Ali kada postanete mama, nešto vam se dogodi i osjećate da možete napraviti bilo što, a Super Bowl je jedna od najvećih pozornica na svijetu i koliko god zastrašujuće bilo, taj je izazov vrlo uzbudljiv. Važno mi je da moj sin to vidi', rekla je Riri dan prije velikog nastup.

Iako je davno prozvana ikonom stila, u posljednje se vrijeme rijetko pojavljivala na javnim događanjima jer se više posvetila obiteljskom životu. Zato je sada posebno oduševila dolaskom na dodjelu Oscara, a za ovu je priliku promijenila čak tri modne kombinacije.

Najprije je pred kamerama pozirala u smeđoj Alaïa kreaciji. Mesh dolčevita te kožni top i duga suknja činili su prvu kombinaciju uz koju je nosila i visoku, messy pundžu. 

Rihanna na dodjeli Oscara 2023.
Profimedia 

Nakon toga se presvukla kako bi izvela pjesmu 'Lift Me Up' koja je bila nominirana za najbolju originalnu pjesmu, a tada je zablistala u custom made kreaciji Maison Margiela by John Galiano kreaciji topa i hlača prekrivenih dijamantićima i cvjetnim dizajnom. Nosila je kožne rukavice i dijamantni nakit, a kosu je tada spustila i zalizala. 

Rihanna na dodjeli Oscara 2023.
Profimedia 

Nakon nastupa, Riri se vratila za svoj stol u trećem outfitu, ovoga puta custom made Bottega Veneta mint kombinaciji.

TREĆI OUTFIT POGLEDAJTE OVDJE. 

Ovo je svakako bio povratak u stilu, a mnoge je podsjetila zašto nosi titulu jedne od najbolje odjevenih žena svijeta.