Hailey Bieber odlučila je ne komentirati TikTok dramu u kojoj su korisnici sugerirali da su ona i Kylie Jenner bile 'zle djevojke' nasilnice prema Seleni Gomez.

Međutim, Tik Tok ne prestaje s osudama na račun Hailey Bieber pa tako dijele nove trenutke kojima bi ocrnili jednu od najpoznatijih manekenki današnjice.

Jedan od tih je i video iz izlaska na kojem su njezini hejteri odmah primijetili njeno ponašanje prema tjelohranitelju te otišli toliko daleko da su je optužili da s njim vara supruga.

Nije tajna da su Justin i Hailey imali problema u braku. Otvoreno su govorili o tome, a tijekom godina prevladali uz pomoć vjere. Nije tajna da često posjećuju večernje službe u crkvi, a navodno im vjera puno pomaže kako bi prebrodili teške trenutke.

Hailey Bieber i Justin Bieber imaju problema u braku
Profimedia 

Podsjetimo, Hailey Bieber (26) i Kylie Jenner (25) navukle su na sebe bijes korisnika društvenih mreža nakon što su njihove objave protumačene kao ruganje pjevačici i glumici Seleni Gomez (30).

'Ne kažem da ona to zaslužuje, ali kažem da Bog uvijek odabere pravi trenutak', moglo se čuti u videu glas Haileyinog supruga Justina Biebera(28). To je odmah shvaćeno kao upućeno Seleni pa je manekenka ubrzo obrisala objavu, no što je jednom na Internetu ostat će zauvijek i korisnici društvenih mreža su to podijelili tisuće puta, najviše na TikToku.

@riristea Hailey Bieber Posts & Deletes TikTok With Kendall Jenner And Justine Skye! #haileybieber#haileybaldwin#kendalljenner#justineskye#riristea#entertainmentnews#celebritynews#celebnews#rivetsoro♬ original sound - RiRi’s Tea ☕️

Navodno je i Gomez komentirala sporni video i napisala: 'U redu je! Ne dopuštam da me te stvari diraju! Budite dobri prema svima!'.

'Nikada ne komentiram takve stvari, ali samo smo imali djevojačku večer i nasumično pustili TikTok zvuk iz zabave. Nije usmjereno ni prema kome', opravdavala se Hailey u jednom komentaru.

Ipak, kasno je za isprike jer je javnost reagirala. Prema pisanju stranih medija, Hailey i Kylie su nakon svojih poteza izgubile skoro milijun pratitelja na Instagramu dok je Selenu zapratilo dva milijuna ljudi te je najpraćenija žena na Instagramu s 389 milijuna pratitelja.

Hailey Bieber napala je Selenu Gomez
Profimedia 

Na TikToku su trenutno glavni trend videi podrške Gomez u kojima se poručuje da se prestane davati pažnju nasilnicama poput Hailey i Kylie. Zvijezde su također pokazale da ne misle tolerirati ovakvo ponašanje te su prestale na Instagramu pratiti spomenuti dvojac.

Miley Cyrus, Jennifer Lopez, Jenna Ortega, Lily Collins, Olivia Wilde, Demi Lovato, Lady Gaga, Elizabeth Banks i Logan Lerman stali su uz Selenu.

U galeriji pogledajte više fotografija Hailey i Justina.

Profimedia Justin i Hailey Bieber na odmoru u Meksiku