Selena Gomez (30) najpraćenija je žena na Instagramu s 403 milijuna pratitelja, a upravo se na toj društvenoj mreži obratila javnosti.

Pjevačica i glumica se oglasila zbog Hailey Bieber (26), supruge njezinog bivšeg dečka Justina Biebera (29).

'Hailey Bieber mi se javila i dala mi do znanja da prima prijetnje smrću i negativne komentare pune mržnje. To nije nešto što ja podržavam. Nitko ne bi trebao iskusiti mržnju i zlostavljanje. Uvijek sam se zalagala za ljubaznost i želim da sve ovo prestane', poručila je Selena na svom Instagram storyju.

Selena Gomez se oglasila zbog prijetnji smrću Hailey Biebe
Instagram 

Inače, Hailey je postala jedna od najomraženijih žena na svijetu nakon što su početkom ožujka objave nje i Kylie Jenner (25) protumačene kao ruganje Gomez.

'Slučajno sam previše laminirala obrve', našalila se Selena. Nakon toga je Kylie podijelila selfie svojih obrva i screenshot svog video razgovora s Hailey.

Kylie Jenner i Hailey Bieber ismijavale Selenu Gomez
TikTok screenshot 

'Ovo je bilo slučajno???', napisala je Jenner uz fotografije na kojima su se vidjele tek njihove obrve. Mnogi su to protumačili kao ruganje Seleni.

Pjevačica je prošlog mjeseca trpjela i napade okrutnog dijela javnosti zbog svog izgleda u badiću na odmoru u Meksiku, a ubrzo toga je osvanuo na TikToku video koji je Hailey snimila s dobrim prijateljicama Kylie i Kendall Jenner.

'Ne kažem da ona to zaslužuje, ali kažem da Bog uvijek odabere pravi trenutak', moglo se čuti u videu glas Haileyinog supruga Justina. To je odmah shvaćeno kao upućeno Seleni pa je manekenka ubrzo obrisala objavu, no što je jednom na Internetu ostat će zauvijek i korisnici društvenih mreža su to podijelili tisuće puta, najviše na TikToku.

Navodno je i Gomez komentirala sporni video i napisala: 'U redu je! Ne dopuštam da me te stvari diraju! Budite dobri prema svima!'.

@riristea Hailey Bieber Posts & Deletes TikTok With Kendall Jenner And Justine Skye! #haileybieber#haileybaldwin#kendalljenner#justineskye#riristea#entertainmentnews#celebritynews#celebnews#rivetsoro♬ original sound - RiRi’s Tea ☕️

'Nikada ne komentiram takve stvari, ali samo smo imali djevojačku večer i nasumično pustili TikTok zvuk iz zabave. Nije usmjereno ni prema kome', opravdavala se Hailey u jednom komentaru.

Hailey i Kylie su nakon svojih poteza izgubile skoro milijun pratitelja na Instagramu dok su Selenu zapratili milijuni pa je postala najpraćenija žena na svijetu. Također su nakon svega uz Selenu podržali Miley Cyrus, Jennifer Lopez, Jenna Ortega, Lily Collins, Olivia Wilde, Demi Lovato, Lady Gaga, Elizabeth Banks i Logan Lerman.

Podsjetimo, pjevačici su se kroz život nizale razne tragedije koje su itekako ostavile traga kako psihički, tako i fizički. Već je sa 16 godina potpisala prvi unosni ugovor, no ta slava joj je donijela problem sa psihičkim zdravljem.

Selena je pokazala da se osjeća jako loše kada je dio koncerata na svjetskoj turneji 'Revival' otkazala zbog napadaja panike te borbe s depresijom.

Zatim joj je dijagnosticiran lupus, kronična autoimuna bolest, a koliko joj je stanje bilo ozbiljno, dovoljno govori transplantacija bubrega kojoj se morala podvrgnuti 2017. godine. Bubreg joj je donirala njezina bliska prijateljica Francia Raisa.